Finalitzada la 7a ronda del Campionat, es van perfilant les classificacions. A la categoria sub-10, el Xavier Mompel (Tortosa) ha perdut la seva partida contra l’Alejandro Sanchez (Amposta) perdent l’avantatge que tenia respecte als seus perseguidors. Màxima expectació a la darrera ronda, ja que hi ha un grup de 4 esportistes amb 5.5 punts, Xavier Mompel (Tortosa), Guillem Jové (Ateneu Colon), Pau Manel Prada (Paretana) i l’Alejandro Sanchez (Amposta), depenent dels seus propis resultats.

El jugador del Tortosa, Xavier Mompel.

 

Pel que fa a la categoria sub-12, l’Alexander Domene (Salauris) es manté líder en solitari després de derrotar al Nico Aleksanyan (Peona i peó). El segueix el Daniel Salinas (Colon Sabadell Chessy) a mig punt, després de guanyar a l’Arnau Vilà (Figueres). 

El jugador Alexander Domene (Salauris) de la categoria sub-12.

 

El Roger Bernadó (Colon Sabadell Chessy) es posa al capdavant de la categoria sub-14 després de guanyar al Gerard Añó (Peó Vuit) i de que en Serni Ribera (GEVA-CEA) hagi perdut amb l’Emili Romeu (Llinars) a la primera taula. Així doncs, el Roger Bernadó amb 6 punts, encapçala la classificació provisional seguit a mig punt del Serni Ribera, l’Emili Romeu i el Ruben Vinuesa (Ruy López).

 

El jugador sub-14, Roger Bernadó (Colon Sabadell Chessy)

A la categoria sub-16, la darrera ronda serà molt interessant ja que el César Alcalá (Peona i peó) amb 6.5 punts s'enfrontarà al Carles Martin (Pallejà), que té 5.5 punts, decidint el campió de la categoria. 

César Alcalá (Peona i peó), líder en solitari de la categoria sub-16.

Víctor Álvarez (Foment Martinenc) encapçala la classificació provisional de la seva categoria, la sub-18, a un punt de distància del segon classificat, el Marc Garcia (Molins de Rei). L’aparellament ha fet que s’enfrontin a la darrera ronda.

El Victor Álvarez (Foment Martinenc) líder de la categoria sub-18.

Per altra banda, la màxima categoria, la sub-20, té dos esportistes amb la mateixa puntuació, el Ferran Solé (Lleida) i l’Albert Castillo (Vila Olímpica), amb 5.5 punts. L’Oriol Saguillo (Barcelona) els segueix a mig punt.

 

D'esquerra a dreta: Ferran Solé (Lleida) i Albert Castillo (Vila Olímpica)

Dimecres a la tarda és tarda de descans on els participants podran descansar o preparar les seves respectives partides. Ànims a tots i molta sort a la última ronda.

 

Classificacions provisionals

RETRANSMISSIÓ de sub-10 a sub-14

RETRANSMISSIÓ de sub-16 a sub-18 i sub-20

Fotos del Campionat