Passades les rondes, comencen a haver-hi sorpreses en els resultats. 

A la categoria sub-8, que avui, dia 7 de setembre, finalitza el Campionat d’aquesta categoria, hi ha un esportista líder en solitari, el Guillem Torres (Catalonia-Joviat) seguit a un punt del Pau Mulet (Mollet), Pol Faixedas (Forners), Jordi Linares (Montornès) i Roman Arjona (Hortenc). 

 

Guillem Torres (Catalonia-Joviat) de la categoria sub-8

Pel que fa a les altres categories, ja s’han jugat 3 rondes. A la categoria sub-10 hi ha 3 esportistes al capdavant de la classificació provisional: Pau Manel Prada (Paretana), Xavier Mompel (Tortosa) i Guillem Jove (Ateneu Colon) amb 3 punts, els segueix Oriol Roure (Mollerussa) amb 2.5 punts. 

A la categoria sub-12, són 5 els que tenen el 100% de la puntuació, Alex Domene (Salauris), Daniel Salinas (Colon Chessy Sabadell), Nico Aleksanyan (Peona i peó), Eric Iborra (Llinars) i Roger Valero (Tres Peons). 

El Serni Ribera (GEVA-Andorra) i el Gerard Rodríguez (Ateneu Colon) líders de la categoria sub-14 amb 3 punts, seguits d’un grup de 7 esportistes a mig punt de distància. 

A la categoria sub-16, el Jan Travesset (Sant Andreu) líder en solitari amb 3 punts, amb un grup de 5 esportistes perseguint-lo.

En Jan Travesset (Sant Andreu) líder de la seva categoria, la sub-16. 

L’Oriol Saguillo (Barcelona) i el Víctor Álvarez (Foment) són els dos esportistes amb els 3 punts després de desfer-se’n del Guerau Masagué (Lleida) i de l’Albert Castillo (Vila Olímpica), respectivament a la 3a ronda, de la categoria sub-18 i 20.

Avui finalitza la categoria sub-8, mentre la resta de categories arribarà a l’equador del Campionat.

 

APARELLAMENTS

RETRANSMISSIÓ de sub-10 a sub-14

RETRANSMISSIÓ de sub-16 a sub-18 i sub-20

Fotos del Campionat