Aquest dijous Sant ha finalitzat a Vila-seca el Campionat de Catalunya d'Edats 2019. Després de 6 intensos dies ja tenim els resultats definitius. Els primers classificats han estat:  

Sub 10: 1r Daniel Salinas (Colón Sabadell Chessy), 2n Àlex Villa (Montornès) i 3r James Lambert (Mollet). Primera fèmina Martina Làzaro (Sitges). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

Sub 12: 1r Albert Fernàndez (Cerdanyola), 2n Gerard Añó (Peó Vuit) i 3r Alexander Domene (Salou). Primera fèmina Júlia Pinyol (Peona i Peó). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

Sub 14: 1r Edgar Roca (Sant Andreu), 2n Aitor Funes (Montornès) i 3r Roger Bernadó (Colón Sabadell Chessy). Primera fèmina Ainhoa Casares (Llinars). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

Sub 16: 1r Víctor Àlvarez (Foment), 2n Guerau Masagué (Lleida) i 3r Llibert Cèspedes (Tres Peons). Primera fèmina Joana Ros (Sant Boi). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

Sub 18: 1r Héctor Sama (Sant Cugat), 2n Xavier Marzo (Ateneu Colón) i 3r Gerard Ayats (Barcelona). Primera fèmina Andrea Jausàs (Peona i Peó). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

El dilluns dia 15 d'abril ja va acabar el torneig en categoria Sub-8, amb aquests resultats:

1a Irene Planella, del Club d'Escacs Esplugues l'Avenç

2n Isaac Herman, del Colón Sabadell Chessy

3r Mauro Alonso, del Gerunda

La Irene Planella va rebre doble premi en ser també - lògicament - la primera noia.

Cal mencionar que tots els nois amb 5,5 punts o més, i totes les noies amb 4,5 punts o més s'han classificat per disputar el Campionat d'Espanya. A més, en les classificacions per equips s'han donat els següents resultats:

Copa Promoció (Sub 10 i Sub-12): 1r Cerdanyola, 2n Paretana, 3r Mollet. Podeu veure les fotos de l'entrega de premis al nostre Facebook o Twitter. 

Copa Jordi Puig (Sub 14, Sub-16 i Sub-18): 1r Lleida, 2n Foment, 3r Llinars. Podeu veure les fotos de l'entrega de premis al nostre Facebook o Twitter.

 

Cada dia s'han pogut seguir a cada ronda 24 partides en directe (6 primers taulers de Sub-18, Sub-16, Sub-14 i Sub-12) a través de la nostra web i a Chess24. A les nostres xarxes socials hem fet un seguiment detallat de les jornades; podeu recuperar allà els posts i les fotos de la competició (Twitter: https://twitter.com/escacs_cat, Instagram: https://www.instagram.com/escacs_cat/, Facebook: https://www.facebook.com/escacs.cat/)

 

Aquesta edició ha estat de rècord, ja que ha comptat amb 544 jugadors i jugadores. A més de la competició s'han dut a terme diverses activitats de lleure pels esportistes i els seus acompanyants, com ara un concurs de puzles, un torneig de partides llampec o un tast de vins.

Al mateix hotel, del 18 al 22 d'abril, es disputa el Campionat de Catalunya Absolut i Femení, amb 9700 euros en premis i obert a tots els federats i federades per primer cop en molts anys.

Als que heu estat presents us convidem a omplir un qüestionari de satisfacció perquè ens pugueu dir la vostra opinió i així mirar de trobar millores per pròximes edicions. L'accés és a través d'aquest enllaç: http://bit.do/ePKbB


Tots els resultats i les classificacions de totes les categories; al següent enllaç: https://bit.ly/2IiqDyX

 

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació i fins a l'any que ve! Les competicions d'escacs continuen a tota Catalunya!