La fase prèvia de Barcelona, on hi havia en joc 6 categories, ha tingut una participació aproximada de 330 participants i s'han utilitzat 4 diferents locals de jocs per ubicar els jugadors/res durant totes les rondes.

P2060003

 

La fase prèvia de Barcelona, on hi havia en joc 6 categories, ha tingut una participació aproximada de 330 participants i s'han utilitzat 4 diferents locals de jocs per ubicar els jugadors/res durant totes les rondes.

La categoria sub-18 del torneig ha tingut un podi final de luxe amb jugadors molt experimentats i de nivell. 1er classificat ha estat el MC Carlos Rojano, de La Colmena; 2on ha quedat Màxim Ventura, de Vila Olímpica, i tercer el representant d'Ateneu Colon, Oriol Porta.

La categoria sub-16 també tenia gran nivell en aquesta Territorial. Finalment el guanyador ha estat Xavier Martínez, del Tres Peons, amb 6'5 punts; seguit de Max Orteu, de l’Escola d'Escacs de Barcelona, amb 6 punts; tercer ha estat el representant de Peona i Peó, Jaume Lladós, que ha realitzat 5'5 punts. El local d'aquesta categoria i també del sub-18 ha estat la seu de la Federació Catalana d'Escacs.

La categoria sub-14 ha estat guanyada pel jugador de Peona i Peó, Xavier Povill, totalitzant 7 punts; mantenint també el liderat durant tot el torneig. El representant de Peona i Peó ha guanyat 6 partides i entaulat dues. El jugador de l'Ateneu Colon, Guillem Porta, finalment ha estat segon amb 6'5 punts; seguit de la jugadora Andrea Jausàs, de l'Escola d'Escacs Miguel Illescas. El local de joc d'aquesta categoria ha estat l’Escola Joan Pelegrí.

La categoria sub-12 també ha tingut un dominador que ha liderat en tot moment el torneig. Hèctor Sama, de La Lira, ha totalitzat 7 punts proclamant-se guanyador en solitari. L'han seguit en aquest ordre Víctor Alvarez, del Foment Martinenc, Marcel Claramunt, Ateneu Colon, i Pol Brunet, també de La Lira; els tres amb 6'5 punts. Aquests 4 jugadors han protagonitzat partides interessants i llargues als primers taulers de la categoria durant les diferents rondes.

Impecable torneig del guanyador de la categoria sub-10 Llibert Cespedes, del CE Tres Peons, realitzant 7'5 punts. Daniel Alvarez, del Foment Martinenc, i Levon Asatryan, de La Colmena, tots dos amb 7 punts o Arnau Castillo, del Vila Olímpica, 6'5 punts, també han sovintejat els primers taulers lluitant per les primeres posicions fins al final. El local de joc d'aquesta categoria i de l'anterior ha estat el Casinet d'Hostafrancs.

La categoria sub-8 ha estat molt disputada i amb diferents canvis al capdavant de la classificació. El guanyador ha estat Oriol Roldan, de Vila Olímpica. Unai Diaz, de La Colmena, ha finalitzat segon, seguit de Gerard Rodríguez de l'Escola Voramar. El local de joc d'aquesta categoria era la seu de la Federació Catalana d'Escacs.

 

Enric Garcia

P2070022

La categoria sub-8 amb seu a la Federació