No va poder ser, tot i que ho varem poder aconseguir. A la primera ronda del matí va haver una mica de tot. L'Arnau Castillo, desprès de jugar molt bé la partida, va arribar a un final amb avantatge, però no va poder aprofitar-la. La partida va finalitzar en taules aconseguint 5.5 punts, a un punt i mig del líder, i esperar guanyar a la darrera ronda i els resultats dels demés. El Nico Jiménez i l'Artur Ciuret aconseguien guanyar i col.locar-se amb 5 punts, mentre que l'Àlex Rodriguez, el Dani Alvarez i el Bernat Romero van perdre, tot i fer molt bones partides

El Bernat Pou va perdre, quedant-se amb 3 punts i la Laia Las Heras va poder puntuar jugant una partida on va saber rematar al contrari.

La darrera ronda no va ser tant bona com s'esperava, ja que l'Arnau va deixar-se material molt aviat de la partida i no va poder remontar per puntuar. L'Arnau Castillo es va quedar amb 5.5 punts i a la 15a posició, com a primer català. El Nico Jiménez i l'Artur Ciuret no van poder guanyar i aconseguien 5 punts, igual que l'Àlex Rodriguez i el Daniel Álvarez un cop deprès de guanyar les partides.

El Bernat Romero va perdre quedant-se amb 4 punts i un bon regust del torneig realitzat, igual que el Bernat Pou que va igualar a l'altre Bernat. La Laia Las Heras, la noia del grup, no va poder guanyar i va quedar la última dels catalans, però no del campionat, ja que la participació va ser alta, amb 110 jugadors.

Un cop més, el campionat que dóna inici als Campionats d'Espanya ha acabat i ara segueixen tota la resta de categories.A veure si tenim més sort amb les altres i aconseguir algun podi.Molta sort a tots i a totes!

+ INFORMACIÓ DEL TORNEIG