JA HI SOM A L’EQUADOR DEL CAMPIONAT

Ja fa tres dies que hi som a Salobreña i seguim sumant punts.

El dimarts, els jugadors i jugadores de Catalunya van jugar una sola ronda al matí, ja que tenien la tarda lliure. Alguns van aprofitar per fer turisme als voltants i d’altres es van quedar gaudint de la piscina de l’hotel. Després de sopar molts van aprofitar per veure el partit de l’Eurocopa on Espanya va perdre contra Itàlia, a l’exterior de l’hotel.

  

Ahir, dimecres, van tenir partida al matí i a la tarda i van fer un total de 32’5 punts. Ja porten 70’5 punts! Per tant, com han passat dels 50 punts i tal com es va pactar el primer dia, els nens i nenes han llençat a la delegada a la piscina… I ho han fet sense pietat!

Per últim, els pares i mares volem agrair la xerrada que ha fet el Toni Molina, el pare del Noah Molina, als nostres esportistes, ja que els hi ha proposat nous reptes per motivar-los. Ho patiran els pares…

Podeu visualitzar aquestes fotos i d'altres a la Galeria de fotos sub-12

De moment els resultats individuals són els següents. Amb 4’5 punts: Guillem Jove i Daniel Salinas. Amb 4 punts: Xavier Mompel, Pau Manel Prada, Martí Marín i Álex Villa. Amb 3’5 punts: Hugo Úber i Martina Lázaro. Amb 3: Alejandro Sánchez, Rubén Gil, Arnau Camps, Noah Molina, Laia García, Pol Jordana i Biel Rodríguez. Amb 2’5 punts: Marc Tarragó, Júlia Miró i Oriol Pelegrín. Amb 2: Ariadna Carrasco, Unai Añor, Daniel Martos, Eloi Escudero i Stella Petergova.

Partides en directe

Campionat d'Espanya sub-12