Jornada 5 - Rondes 7 i 8

Abans de la darrera ronda ja som un EQUIP Campió.

Aquest vespre hem fet l'última trobada tots plegats abans de sopar, on els hi he volgut expressar la meva experiència durant aquests dies com a delegat, on els hi agraït als pares i als nens/a el bon acolliment que m'han fet, les bones estones que hem passat, el fet de veure que han gaudit, i sobretot agrair l'arribada del Roberto que voluntariament ha vingut per donar l'última empenta i suport a l'equip. Realment una ajuda providencial!!! I és que en aquest campionat no només hem competit individualment sinó que entre tots plegats hem fet un equip campió dins i fora de la sala de joc, i és per això que us vull compartir un escrit que m'ha enviat el pare del nostre jugador Oriol Roure, expressant el que li ha sortit de dins mentre escoltava les meves paraules i la veritat és que m'ha emocionat molt:

"Equip és quan les rialles alimenten tan o més que les viandes.

Equip és quan escoltem i aprenem de les opinions i experiències tan diverses d'aquest gran grup de mares i pares.

Equip és la generositat d'un delegat valent i compromès.

Equip és quan no et sents sol en el moment que necessites de la resta.

 

Equip és quan t'enroques amb la sincertitat i l'amistat, no permetent que la hipocresia agafi la columna oberta.

Equip és quan les pors, les alegries i els plors són compartits.

Equip és l'amor que ens retornen els nostres fills i les nostres filles.

Equip és el respecte i la integritat amb i per a tothom dels catalans.

Equip és l'esglai que ens fa el cor quan algun nen/a ha pogut prendre mal.

Equip és omplir de dignitat la relació amb els rivals, tant en la victòria com en la derrota.

Equip són les mares i pares que no han pogut venir.

Equip és quan ens diuen que l'any que ve molts hi tornaran i nosaltres responem, que també, aquesta bona gent sempre al meu equip!"

Xavier Roure Greoles

Desprès de les dues rondes 7 i 8 tots els nostres judadors/a han apretat de valent i encara que els emparellaments ens han desafavorit, hem aconseguit sumar molts i molts punts, i és que l'arribada d'en Roberto els hi ha donat molta empenta per aconseguir el repte final, ser la millor delegació sub10 estatal !!! Pel que fa a punts i esportistes més destacats, tenim en Mauro Alonso amb 6,5 punts, a només d'una victòria per aconseguir plaça en el podi. N'Isaac Herman i n'Arnau Delgadillo amb 6 punts per entrar en la llista del TOP5 i també amb 6 punts el nostre Gerard Tallada que està lluitant per aconseguir emportar-se el títol al millor sub9 d'Espanya. Seguidament amb 5 punts i mig tenim en Gerard Jurca, Oriol Najar i Guillem Torres, que tenen moltes opcions d'entrar dins del TOP10 si aconsegueixen la victòria en la ronda final.

Molt anims a tots i molta força MAURO que demà et volem veure aixecant una copa ben amunt.

Carlos Torres

Campionat d'Espanya sub-10

Galeria de fotos sub-10

Cròniques