Cinquè dia de joc, la resposta no es fa esperar!

El divendres, dia de ronda doble, ens va anar bastant bé en general. Les rondes setena i vuitena sempre són decisives, a l’espera de la darrera ronda, per veure quins jugadors segueixen tenint opcions de medalla. En aquesta carrera, els nostres jugadors es van situar molt bé.

El còmput global de la setena ronda va ser de nou punts de quinze possibles. A destacar la victòria del Roger Bernadó, que necessitava guanyar avui les dues partides de la ronda doble per tenir opcions. Les taules del Daniel Salinas, l’Aramí Lobo i el Serni Ribera els deixava ben situats, mentre que la victòria del Gerard Añó li permetia recuperar posicions. Va ser un bon matí.

 

La ronda de la tarda va seguir amb la bona dinàmica. Tot i que només vam fer vuit punts dels quinze possibles, per enfrontament entre catalans, els cinc primers jugadors catalans van aconseguir guanyar la seva partida, amb el que les opcions de cara a la ronda final eren realment molt bones. De fet, el Roger Bernadó passava a encapçalar la classificació provisional, mentre que l’Aramí Lobo es destacava com a primera jugadora.

L'ambient de tot el grup va ser molt bo

Demà dissabte, darrera ronda. Seguirem informant.

 

Resultats Ronda 7

Resultats Ronda 8

Retransmissió Sub-14

Fotografies i vídeos