La segona jornada ens ha deixat força bones sensacions. El Jordi Linares ha guanyat les seves dues partides i segueix a dalt de tot amb 4 de 4. Demà serà un dia clau per a ell. En cas de puntuar, es posarà en una molt bona posició cara a l'última jornada de dissabte.  Especialment emocionant ha estat la rebuda que li han fet els seus companys després d'aconseguir el tercer punt, en una renyida partida. Hem immortalitzat el moment amb una foto. 

El Pau Mulet s'ha posat amb 3 de 3 a la primera partida, tot i que llavors no ha pogut mantenir el ple a la quarta. Val a dir que, en aquesta partida, s'ha enfrontat a un dels favorits a guanyar el torneig, l'Alvaro Torres, de la comunitat de Madrid. En Pau porta un molt bon 3 de 4.

El Joan Vila ha fet una gran matinal, guanyant les seves dues partides i du un fantàstic 3 de 4. S'ha de tenir en compte que el Joan encara és sub-7, el que encara fa que el seu resultat sigui més espectacular. Endavant!

L'Adrià Pérez ha començat guanyant la seva primera partida per la via ràpida, tot i que a la segona ha perdut amb un bon rival. L'Adrià és un jugador tàcticament molt bo, però ha d'aprendre a jugar amb més calma. Ha acabat la partida amb 5 minuts més dels que ha començat, mentre que el seu rival ha emprat bé el seu temps. A aquestes edats,  tenir prou pausa per poder tenir en compte les opcions del rival i les diferents jugades candidates sovint és la clau. 

El Guillem Torres ha guanyat les dues partides d'aquest matí i s'ha recuperat, tant esportiva com anímicament. Amb la confiança pels núvols, el Guillem és un jugador molt perillós. Segur que cauran molts més punts.

L'Adrià Colon i la Nuria Linares no han pogut guanyar cap de les dues partides d'avui i ara toca animar-los cara a demà. Tot l'equip ha fet molta pinya i es passen el dia jugant. Sens dubte, això afavoreix que els jugadors que no han tingut un bon dia no tinguin temps de donar massa voltes al tema. 

I això és tot des de Salobreña. Demà hi tornem!

 

Resultats ronda 4