Escalfant motors

S'han disputat les dues primeres rondes de l'estatal sub-8 amb sort dispar pels escaquistes catalans.

El Jordi Linares i el Pau Mulet han començat molt forts amb 2 de 2. Els dos han jugat molt bones partides. A la segona partida, el Jordi ha rematat el matx amb una gran combinació de cavall i dama. 

El Guillem Torres, un dels jugadors catalans més forts, no ha tingut el seu dia, perdent els dos matxos que ha jugat. La primera partida, jugada contra el Jon Goni ha estat molt emocionant, i qualsevol dels dos la podia haver guanyat. No obstant, tots coneixem el nivell del Guillem i ningú dubta que a les jornades que venen ens farà gaudir de valent.

L'Adrià Pérez, recent guanyador del campionat de Catalunya de ràpides on-line, ha començat guanyant la seva primera partida i, a la segona, fent honor al seu títol, s'ha deixat el mat per tirar massa ràpid. No obstant, s'ho ha agafat molt bé i ja està a punt per la jornada de demà.

L'Adrià Colon i el Joan Villa han començat perdent la seva primera partida però s'han refet i els dos han guanyat la segona. 1 de 2 i a per totes!

I la nostra benjamina, la Núria Linares, no ha pogut guanyar cap de les seves partides, tot i que a la primera se li ha escapat el mat en una. Una llàstima, ja que estava fent una molt bona partida. S'ha de tenir en compte que la Nuria només té 6 anys i està jugant contra rivals que porten molt més recorregut que ella. No obstant, segur que algun punt caurà abans d'acabar el campionat.

I, finalment, una menció als pares 'patidors' que esperem a fora del recinte de joc observant les partides a través del mòbil. És tot un espectacle! Us deixem una fotografia de tres d'ells amb la calma tensa d'abans d'una de les partides.

Demà, hi tornem!

 

Classificació provisional

 

Fotografies de sub-8