Jornada molt intensa i important, disputada en el dia d'avui amb jornada doble.

Tenim molt bones sensacions amb la Joana Ros que encara que ha patit bestretes de temps en les partides d'avui les ha solventat amb gran habilitat estratègica. La primera partida del matí amb negres per enmarcar, amb una reubicació del seu alfil negre que ens ha deixat a tots maravellats. A la tarda, ha hagut de patir un plantejament inferior d'obertura però ha sapigut donar-li la volta, encarà que el contrari ha trobat el recurs de les taules per repitició.

De moment la Joana, amb 4,5 punts, és la primera de la nostra delegació.

En Guerau Masagué, 2 taules avui; la primera del matí ha desaprofitat un final un pèl millor, però no ha volgut arriscar perquè hi havia molts riscos de forçar i lamentar un resultat no favorable. Per la tarda, un final de diferents alfils han derivat a un final molt entaulat, però encara el tenim lluitant pel Campionant amb 4 punts, igual que al Victor Álvarez que s'ha refet de la derrota del matí, amb una molt bona victòria per la tarda.

Menció especial també per la Vinyet Palau, que està també amb 4 punts amb dues victòries molt contundents, gestionant molt bé el temps en la partida de la tarda.

Amb 3,5 punts tenim al Carles Martín, l'Arnau Salvans i al Hong Wei Zheng. Llàstima la derrota del Carles aquesta tarda, a les bestretes de temps no ha sapigut trobar les jugades més dures i una entrega fallida l'ha condemnat a la derrota. Bones sensasions de l'Arnau i el Hong Wei, que estan de remontada, després d'un inici de Campionat dubitatiu.

Amb 3 punts tenim al Sergi Prats, la Laura Viñolas, el Gorka Parra, l'Adrian Garcia i l'Alex Alcon. En Sergi ha fet dues taules, i no ha sapigut rematar la partida del matí, però les sensacions són molt positives, ja que es veu que està disfrutant de les seves partides i aquest aspecte en aquest tipus de competicions, és molt important. Amb la Laura, les sensacions són també magnífiques, està jugant unes partides molt bones i intenses. Aquesta tarda ha sigut la darrera en acabar de la nostra delegació, pero molt contenta de remenar tot el que ha pogut en un final que semblaven taules fins que ha pogut alçar-se amb la victòria.

Fantàstic també l'actitud del Gorka. Aquest matí, una partida guanyada l'ha perdut per una errada en les bestretes de temps, que ens ha portat a la derrota, amb qualitat de més i dos peons passats. Qualsevol altre jugador, hagués sortit molt fotut d'aquest revés, però el Gorka és un tio que em recorda al Raikonen quan corria a la F1, li apodaven, "Iceman" ...,  guanyés o perdés tenia la mateixa expressió als ulls, doncs el Gorka, és un altre Iceman ... Per la tarda, ha patit molt amb la posició incomoda, però ha sortit victoriós i amb la mateixa expressió que amb la derrota del matí, un crack !!

L' Adrian Garcia, també ha templat molt bé el puls en el dia d'avui, amb unes taules pel matí i una victòria per la tarda. I l'Àlex, una pena, la partida de la tarda eran taules, però una impresició del Rei li ha condenat a una injusta derrota.

Amb 2,5 punts tenim al Marc Martínez, que ha patit aquesta tarda un accident en l'obertura, la Laura Povill, l'Alex Bes, l'Anaïs Garcia i l'Eduard Domínguez.

Am 2 punts el Saul Marabajan, l'Arnau Parra, la Catriona Dartmann i amb 1,5 punts l'Oscar Cubero, l'Alba de Lomas i el Didac Domínguez.

Demà 6a Ronda a les 10:00 h del matí, en directe, per Chess24 els 48 primers taulers, i encara que sembli el contrari, encara hi ha molt torneig pel davant. Tenim bones vibracions dels nostres representants, però aquesta categoria és molt dura, el nivell de joc que demostren els jugadors i jugadores és molt elevat i aqui l'ELO que els hi posa al cartell al costat de les peces, és una mera foto, on tothom té la capacitat de guanyar al seu adversari.

Partides en directe

Campionat d'Espanya sub-16

Galeria de fotos sub-16