Rondes 8-9

(26-06-16) A falta de dues rondes, tot encara està per decidir. Només el campió de l’edició anterior Javier Habans porta un punt d’avantatge respecte als seus perseguidors immediats. La ronda 8 ha començat bé pels catalans amb una victòria pel Miquel Company, en Dan Clotet (ambdós amb opcions d’anar a les posicions capdavanteres i en Miquel d’intentar obtenir podi), en Guillem Campos, en Nil Garcia, en Mark Apinyan i en Matias Ojea.

La segona ronda (9), totes les aspiracions per quedar en el podi van desaparèixer quan en Miquel Company va perdre el punt contra en Pablo Llamas de la comunitat de Madrid. La puntuació final i classificació dels jugadors catalans va ser la següent:

Posició

Jugador

Punts

8

Company Fernandez, Miquel

6,5

16

Ortiz Padro, Pol

6,0

17

Clotet Mas, Dan

6,0

23

Garcia Encinas, Nil

6,0

24

Campos Hernandez, Guillem

6,0

33

De la Riva Reina, Marti

5,0

57

Apinyan, Mark

4,5

59

Vila i Bague, Arnau

4,5

66

Martinez Adell, Xavi

4,0

70

Ojea Pachecho, Matias

4,0

78

Toquero Gracia, Laura

4,0

91

Pinyol i Llora, Julia

3,5

103

Romero Kovina, Daniel

3,0

 

Respecte a la classificació final el primer va ser Javier Habans (NAV), segon en Pablo Llamas (MAD) i tercer Sergio Rodriguez (MAD). El podi femení va ser format per Jin Ye Houan, Alba Barranco i Valentina Plamenova.

Classificació final

Al finalitzar la competició es donaren a tots una medalla commemorativa a tots els participants així com els diferents trofeus.

A més a més hi van haver diferents intercanvis de samarretes i fotos de comiat.

Des de tota l’expedició voldríem recordar a l’Ares que va haver de marxar just abans de començar el torneig. Una abraçada molt gran!

Per últim jugadors, pares, entrenador i delegat voldríem agrair el suport de la Federació, en especial a la Cristina i a en Jordi Morcillo per la preocupació i suport incondicional que ens han donat en tot moment.