Rondes 5-7

Després de la tarda de relax, en què el delegat i jugadors van acabar a la piscina vestits,es van tirar alguns petards i es va anar a la platja, va començar el tercer dia de competició amb tres partides.

Rondes 5-7

(25-06-16) El matí de la jornada va començar molt bé per alguns dels jugadors catalans, en què assoliren algunes posicions capdavanteres. Després de la ronda 6, en Miquel Company es posava amb 5.5 punts, en Dan Clotet (després de dos encontres amb catalans) 5 punts, amb 4 Guillem Campos, Xavi Martínez i Pol Ortiz, amb 3.5 punts Mark Apinyan, amb 3 Nil Garcia, Martí de la Riva i Arnau Vila, 2.5 Matias Ojeda,, la Julia Pinyol i la Laura Toquero i amb 2 en Daniel Romero.

El Miquel Company a la seva partida.

Abans d’arrencar la ronda de la tarda, es va fer un foto de grup amb els jugadors i els seus pares donant tot el seu suport per afrontar les dura ronda. En què es destaca l’encontre d’en Miquel Company contra el primer de rànquing Javier Habans i en la tercera taula el campió madrileny Pablo Llamas i contra en Dan Clotet.

 

Després de molt temps de partida les dues van acabar amb una derrota, deixant per l’endemà l’obligació de guanyar les dues partides restant per tal de poder accedir al podi. La resta de jugadors van quedar amb els següents punts:

Company Fernandez, Miquel

5,5

Clotet Mas, Dan

5,0

Pol Ortiz

5,0

Martinez Adell, Xavi

4,0

Campos Hernandez, Guillem

4,0

De la Riva Reina, Marti

4,0

Garcia Encinas, Nil

4,0

Apinyan, Mark

3,5

Vila i Bague, Arnau

3,0

Ojea Pachecho, Matias

3,0

Romero Kovina, Daniel

3,0

Toquero Gracia, Laura

2,5

Pinyol i Llora, Julia

2,5