(24-06-16) Comença la segona jornada del campionat amb la tercera i quarta ronda en joc.

Aquest segon dia de competició, la tercera ronda ha destacat per l’encontre en el primer taulell d’en Martí de la Riva contra el murcià Javier Habans que ha acabat imposant-se. Per altra banda, la Laura Toquero ha perdut després d’una partida molt dura amb la Navarresa Adriana Aribas, en què en molts moments ha tingut ocasió de guanyar.

En el final de la quarta ronda cal destacar les diferents partides fetes per tots els jugadors catalans. En Miquel Company es manté al capdavant de l’expedició amb 3.5 punts, en Pol Ortiz ha cedit un punt a la quarta ronda i va empatat a punts amb en Martí de la Riva, en Xavi Martínez, en Dan Clotet i en Guillem Campos (els tres darrers han guanyat les dues partides de la jornada). També s’ha disputat el primer encontre entre catalans (el Mark Apinyan i en Matias Ojea) que ha acabat en taules. Així com l’Arnau Vila també ha cedit mig puntet en la jornada d’avui. En Nil Garcia i en Daniel Romero han perdut una de les seves partides i per últim la Laura Toquero i la Julia Pinyol tot i fer llargues i treballades partides han acabat perdent.

Després de la 4a ronda dels jugadors catalans són els següents:

Company Fernandez, Miquel

3,5

Ortiz Padro, Pol

3,0

De la Riva Reina, Marti

3,0

Martinez Adell, Xavi

3,0

Campos Hernandez, Guillem

3,0

Clotet Mas, Dan

3,0

Apinyan, Mark

2,5

Ojea Pachecho, Matias

2,5

Vila i Bague, Arnau

2,5

Garcia Encinas, Nil

2,0

Romero Kovina, Daniel

2,0

Toquero Gracia, Laura

1,0

Pinyol i Llora, Julia

1,0

A la tarda, jornada de descans que s’ha aprofitat per a desconnectar, alguna remullada a la piscina, tirar uns quants petards a la platja de Salobreña o fer alguna que altra sortida per la província.

Dema ens espera un dia dur, ja que es faran tres rondes (dues al matí i una a la tarda) en què els jugadors catalans han de demostrar les diferents possibilitats i motivacions que tenen. Ànims a tots!!!