A l’Hotel Guitart Gold Central Park Resort & Spa de Lloret de Mar va començar, ahir, dia 29 d’octubre i fins el dia 31 d’octubre, el Campionat de Catalunya per equips d’edats de les categories de sub-8 a sub-18.

A la reunió de delegats es va decidir fer una ronda més en algunes categories, ja que són nombroses per realitzar només 6 rondes. Per tant a les categories dels petits, sub-8, sub-10 i sub-12 es disputaran 7 rondes.

Benvinguda al Campionat

Pel que fa a la categoria dels sub-8, el Tres Peons és el líder amb 7.5 punts. El segueix l’Ateneu Colon i el Figueres. Els equips d’aquesta categoria estan formats per 3 esportistes i la puntuació és olímpica, és a dir, que es comptabilitzen els punts totals del matx.

El mateix sistema de puntuació s’empra a la categoria sub-10 i sub-12, que són equips formats per a 4 esportistes. A la categoria de sub-10, l’Alt Empordà i el Tres Peons, en aquests moments, són els líders amb 9 punts seguits del Vilafranca amb 8.

A la sub-12, el líder és el Sant Andreu, amb 11 punts i seguit del Cerdanyola del Vallès i del Scc Sabadell Colon Chessy amb 8.5 punts.

A partir de la categoria sub-14 i fins la de sub-18 la puntuació és de punts per matx, és a dir, es sumen el total de cada encontre. A la categoria sub-14, el Llinars va líder seguit del Mataró i del Scc Sabadell Colon Chessy.

 

Vista de la part de la sala de la categoria sub-14, sub-16 i sub-18.

A la categoria sub-16, el Peona i peó A va líder seguit del Lleida i del Foment Martinenc. La categoria de sub-18, on els equips tornen a ser de 3 esportistes, el Peona i peó A també va líder seguit del Vila Olímpica i del Llinars.

Avui, diumenge, es juguen dues rondes, una al mati i una altra a la tarda.

Sort a tots

 

Galeria fotogràfica

 

Informació del torneig