Ha començat una nova edició del Campionat d’Espanya a Salobreña (2015). Enguany, la selecció catalana es troba allotjada en el mateix hotel que les altres seleccions i cal agrair que totes les coses estiguin a l’abast amb facilitat.L’expedició sub 8 ha crescut respecte l’any passat, i està formada per 10 membres (Gerard Añó, Dan Clotet, Martí de la Riva, Nil García, Arami Lobo, Aleix Miró, Joan Moles, Lucas Puente, Mihael Shneyderis i Laura Toquero). (Foto)

En la primera jornada s’han disputat dues rondes molt interessants. En la ronda primera ja hem trobat el primer encontre entre catalans (en Martí de la Riba i en Lucas Puente), en què el matx s’ha acabat decidint a favor d’en Lucas Puente. També en Gerarg Añó, en Joan Moles i en Mihael Shneyderis han aconseguit la victòria. En taules han finalitzat les partides de l’Aleix Miró i la Laura Toquero en què han lluitat fins al final per aconseguir-ho. Per últim, els nervis i la novetat del torneig han fet perdre les partides d’en Dan Clotet, en Nil García i l’Arami Lobo.

En la segona ronda de la tarda, els resultats han anat millor, i ja s’han aconseguit sis victòries i quatres derrotes. Quedant els nostres jugadors de la següent forma: Amb dos punts en Joan Moles, en Gerard Añó i en Lucas Puente. Amb 1.5 punts l’Aleix Miró, amb 1 punt l’Arami Lobo, en Dan Clotet i en Mihael Shneyderis, amb mig punt la Laura Toquero i amb 0 punts en Nil García i en Martí de la Riba. Cal dir que tots ells en aquesta segona ronda ja han començat a fer partides més llargues i lluitades i esperem que demà al matí (doble ronda) tinguem molts més bons resultats.

25-06-15 Salobreña,