Després de les rondes 7 i 8 on la Joana Ros Alonso ha aconseguit 1.5/2 punts i es situa com a 2a classificada femenina amb 5.5 punts. La 1a classificada, la canària Laura Henriquez Cazorla només avantatge a la nostra jugadora per mig punt i tot just la tercera classificada, la navarresa Haizea Salvatierra Alzorriz que porta els mateixos punts que la Joana Ros Alonso, resulta ser la seva rival. Tensió en l'última ronda on una victòria assegura el sots-campionat femení, la victòria absoluta quedaria en dependència del resultat de la canària. El més important és tocar de peus a terra i que la Joana Ros Alonso es centri en la partida i ofereixi el seu millor joc.

Gran 2 rondes dels jugadors catalans Sergi Riu LópezVinyet Palau Barrufet que aconsegueixen 2 victòries en la penúltima jornada. Aquestes 2 victòries per en Sergi Riu López signifiquen un cop de moral molt alt després de la complicada jornada de les rondes 4 i 5, mentre que per la jugadora Vinyet Palau Barrufet significa l'oportunitat d'estrenar-se en un taulell de retransmissió i, per tant ja és un premi personal per ella mateixa. El jugador Jan Salvatella Blanch amb 1.5 punts en la penúltima jornada també aconsegueix poder realitzar l'última partida del campionat en taulells de retransmissió. També aconsegueixen puntuar en les 2 rondes d'aquesta jornada amb 1.5 punts les jugadores Anais Garcia RamosDafne Medinilla Moyà.

Llegeix més...

Dijous 9 de juliol de 2014 l'expedició catalana formada per 17 jugadors arriba a disputar dos terços del campionat amb la 6a ronda. Una ronda no gaire positiva, principalment als taulers capdavanters on en Víctor Álvarez Albiol se li escapa un final on tenia avantatge i en el cas de la Joana Ros Alonso i en Guerau Masagué Artero s'apuren de temps en el mig joc, fet que provoca imprecisions en el cas de la Joana Ros Alonso que provoquen la pèrdua del punt i en el cas del Guerau Masagué Artero caiguda de bandera mentre intentava buscar la millor jugada per seguir el joc.

Llegeix més...

Dimecres 8 de juliol de 2015 l'expedició catalana d'escacs sub-12 va arribar a sobrepassar l'equador del campionat d'Espanya amb els seus propis mèrits, però sempre amb el recolzament dels familiars. És per aquest motiu que la foto d'aquesta crònica va dedicada a tots ells, tot i que malauradament no hi surten tots.

Llegeix més...

Dimarts 7 de juliol de 2015, l'expedició catalana d'escacs formada per 17 jugadors ha disputat la tercera ronda i, per tant el primer terç del Campionat d'Espanya d'Escacs sub-12 2015 a Salobreña.

En aquesta tercera ronda tots els jugadors han aconseguit puntuar com a mínim mig punt. Hi ha dos jugadors que continuen sense conèixer la derrota amb 2 victòries i un empat, en Guerau Masagué Artero i en Sergi Riu López.

Llegeix més...

L'expedició catalana d'escacs per participar en el Campionat d'Espanya d'Escacs sub-12 2015 de Salobreña està composada per un total de 17 jugadors/es: Victor Álvarez AlbiolAnais Garcia RamosGuerau Masagué ArteroLlibert Céspedes LlaveriasJoana Ros AlonsoSergi Riu LópezÀlex Ramon HerraezMarc Jordà OttensPau Pueyo AmorosLaura Povill Claros, Àlex Bes ÁlvarezCarles Martín BarcelóDaniel Alcantarilla LópezDaniel Álvarez AlbiolJan Salvatella BanchVinyet Palau Barrufet i Dafne Medinilla Moyà.

Llegeix més...