SETENA RONDA

En aquesta ronda ja tan decisiva, ens trobàvem al segon tauler un autèntic plat fort entre catalans, Xavier Mompel i Àlex Villa, cinqué i quart del rànquing, respectivament. La partida ha complert totes les expectatives i hem vist una batalla espectacular!


Una mica per sota, al 13, Mauro Alonso i Martina Lázaro i al 16, Oriol Najar i Oriol Roure signaven les taules en ambdós enfrontaments. Ja al tauler 32 i per tancar les partides entre catalans, Júlia Miró i Noah Molina,es repartien també el punt a mig matí.

La veritat és que es nota que, si ja s'ha de lluitar qualsevol punt en aquest campionat, a la zona més alta són molt i molt cars, prova d'això és que avui on més s'ha puntuat ha sigut a la part mitjana de la taula.

Sumant tots els punts dels nostres jugadors portem ja la "friolera"de 94 punts! Enhorabona, cracks!

VUITENA RONDA

A la ronda de la tarda, just abans de pujar a la sala de joc, tots,jugadors i pares, li hem cantat "per molts anys" a l'Àlex Villa, que avui era el seu aniversari i s'ho mereixia. Felicitats, crack!

A més, i per donar una empenta a aquest esprint final, hem proposat als nois/noies que si feien 24 punts entre la vuitena i novena ronda, arribant als 118, demà dissabte aniran a la piscina 24 pares més un servidor.Ho aconseguiran? Jo no tinc cap dubte!


Ja d'entrada, en finalitzar aquesta ronda n'han assolit 15!! Són molt i molt grans!

En aquesta ronda "només" s'han enfrontat els catalans Josep Marsal i Danail Sergooris.

Els nostres jugadors dels primers taulers no afluixen i tant l'Àlex Villa, com Xavier Mompel i Isaac Hermán, s'han emportat els seus respectius punts, deixant oberta la possibilitat de pòdium per demà.

Al femení, exactamentel mateix, tant la Martina Lázaro com la Laia Garcia tenen demà l'opció clara del pòdium. Moltíssima sort demà a tots cinc!

 

Informació Sub-12

Fotografies Sub-12

Partides en directe