Lamentem comunicar el traspàs del soci del club d’Escacs Pineda Jordi Brillas Espinàs que es va produir el dilluns 20 de Març de 2023 a l’edat de 82 anys.

En Jordi Brillas i Espinàs va ser un dels socis fundadors del Club d’Escacs Vulcà de Barcelona. Va formar part del Vulcà com jugador de categoria Preferent, va formar part de la Junta Directiva i en va arribar a ser president. A la llarga etapa que va formar part del club d’Escacs Vulcà va fer una intensa feina organitzativa relacionada amb les activitats del club, que va incloure la celebració d’Opens i torneigs tancats Internacionals.

També va col·laborar amb l’Institut d’Escacs de Catalunya fundat per Jordi Puig i Laborda.

Durant molts anys a estiuejat a Pineda de Mar i ha estat molt lligat a les activitats escaquistes que es feien al nostre poble. Per aquest motiu, poc temps després de la fundació del Club d’Escacs Pineda va fer-se soci de la nostra entitat el 2007. Va ser una gran ajuda en els primers anys i va participar en diverses edicions del Campionat de Catalunya per Equips. Ara ja feia alguns anys que s’havia retirat de l’activitat competitiva, però seguia tramitant la seva llicència federativa.

Descansa en pau amic Jordi

C.E. PINEDA