El Club presidit per Víctor Pont finalitza en primera posició del Campionat d'Espanya de clubs de Segona Divisió i recupera la categoria ascendint novament a Primera Divisió. 

El Club d'Escacs Barberà es corona campió de la Segona Divisió Espanyola després de vèncer en sis enfrontaments i empatar-ne un de sol, retornant, d'aquesta manera, a la Primera Divisió de la qual van descendir la temporada passada. Han certificat la victòria i l'ascens en una darrera ronda en què s'han imposat per la mínima al 64 Villalba, club madrileny que, després de la derrota, no ha pogut materialitzar l'ascens. El Club Ajedrez Grandama Santa Lucía acompanyarà els vallesans a la Primera Divisió la temporada vinent. 

Cal felicitar la gran tasca que han dut a terme des del Barberà i el gran torneig de tots els jugadors que han participat al campionat: els Grans Mestres Josep Manuel López (qui ha superat la barrera dels 2600 i es consolida en el seu gran estat de forma), Daniel Alsina i Xavier Vila; el Mestre Internacional Jonathan Alonso i i el Mestre FIDE Benjamín Pérez.

Enllaços d'interès:

Classificació final i resultats

Retransmissió del torneig a Chess24

Àlbum fotogràfic a Facebook a càrrec de la FEDA

Notícia al portal web de la FEDA