REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, Gran Via de les Corts Catalanes, 594, 7è-1a de Barcelona, el dia 20 de febrer de 2008 per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST,  l’acta de l’encontre de Categoria Preferent de Tarragona de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Cambrils i el Constantí, on l’equip visitant reclama que un dels jugadors del Cambrils feia el moviment amb diferent mà de la que  premia el rellotges i també que un jugador del seu equip li va fer un comentari en veu baixa mentre li tocava jugar.

 

Per la present resolució s’acorda:

 

1.      Amonestar el jugador Salvador Llaveria del Cambrils perquè  feia el moviment amb diferent mà de la que  premia el rellotges i recordar-li que pot ser sancionat en cas de reincidència.

2.        Amonestar el jugador Jordi Piqué del Cambrils perquè no es pot parlar a un company d’equip mentre està jugant, encara que sigui per advertir-li que ha de complir el reglament tal com havia demanat l’equip visitant.

3.        No modificar el resultat de l’encontre ja que les irregularitats que es van produir durant el matx no són motiu suficient per sancionar amb el punt de la partida.

 

 

El resultat final del matx que no es modifica és el següent:

 

Cambrils 6 – Constantí 4

 

 Contra aquesta resolució pot interposar-se recurs, en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat, davant el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana d’Escacs.

 

Barcelona, 20 de febrer de 2008