Avui, dilluns, 4 de maig, els nostres esportistes campions del passat Campionat de Catalunya d’edats online han jugat els partides contra el GM Pepe Cuenca a Chess24. Aquest matx era el premi per al campió d’aquest campionat online que es va jugar durant la setmana Santa. Cada campió de la categoria ha jugat 4 partides, dues amb blanques i 2 amb negres, a 3 minuts, sense increment i demostrant tot el que saben. Durant les partides, el Pepe Cuenca ha anat comentant les partides, com fa sempre en aquesta plataforma, i algun esportista català li ha seguit el fil comentant les seves jugades, òbviament sense explicar les seves intencions. Ha començat puntualment, a les 16:00 hores, el guanyador de la categoria sub-8, Adrià Pérez (Tona-La Crema) donant guerra, tot i que no ha pogut guanyar cap partida.

 

A l’acabar la darrera partida, el següent català ja estava preparat per començar a jugar. En aquest cas, el següent ha estat l’Alex Villa (Montornès) que ha seguit donant més guerra, però tampoc ha pogut guanyar cap partida.

 

 

El campió sub-12, el Daniel Salinas (Chessy Sabadell Colon) ha comentat algunes de les seves jugades arribant a tenir contra les cordes al Gran Mestre, però no ha pogut rematar i no ha pogut aconseguir cap punt.

 

 

El que sí ha aconseguit arrabassar un punt i mig al GM Pepe Cuenca ha estat el jugador Roger Bernadó (Chessy Sabadell Colon), campió sub-14, que ha començat les partides dient que “he vingut a donar show”. I així ha estat, ha perdut les dues primeres, però després ha remuntat aconseguint un punt i mig,

 

 

El següent jugador, el Pau Moya (Foment Martinenc), campió sub-16, ha fet les seves 4 partides, però sense puntuar en cap de les partides.

 

 

El jugador de l’Olot, l’Abel Lázaro, campió sub-18, ha pressionat molt al Gran Mestre, però tampoc ha aconseguit puntuar en cap de les partides que han disputat.

 

L’últim participant, l’Albert Castillo (Vila Olímpica), el campió sub-20 ha tingut en alguna partida al Gran Mestre intranquil, però l’elo s’ha imposat a favor de l’andalús.

 

Esperem que tant els catalans com l’andalús hagin gaudit de les seves partides i d’aquests matxos.

Agrair la disponibilitat dels campions catalans i l’equip de Chess24 per haver facilitat aquestes trobades.

Podeu visualitzar les partides al següent enllaç:

 

<

Fins la propera.