Des de la Federació Catalana d'Escacs s'està organitzant diferents esdeveniments per la celebració del centenari de l'any vinent. Una de les propostes és la creació d'un àlbum de cromos amb l'empresa PANINI.

Per aquest àlbum es necessita la col·laboració dels clubs associats. Cada club ha de reunir les fotografies dels seus esportistes afiliats i encarregar-se d'escollir quines imatges es volen publicar dins d'uns paràmetres que s'exposen a continuació.

Ara és un bon moment per a reunir aquestes imatges, perquè s'està jugant la Lliga i les competicions de les fases prèvies del Campionat de Catalunya d'Edats, ideal per tenir a l'abast que componen els clubs.

 

FOTOGRAFIA
- Ha de ser un primer pla del jugador/a (cara i una mica d'espatlles) o conjunt d’esportistes del club.
- La foto ha de ser el més nítida i il·luminada possible.
- El fons de la fotografia ha de ser blanc.
- Han de portar la samarreta/equipació del club. En cas que el club no tingui equipació, els esportistes han d'anar amb samarreta del mateix color, per exemple, negre.

Nota: Les imatges actuals han de complir els punts descrits. Per les imatges antigues (per exemple històriques en blanc i negre) no importaria el fons ni l'equipació del club.

 

INFORMACIÓ DE CADA FOTO/CROMO
Cada foto/cromo anirà acompanyada de la següent informació:
- Nom complet de l'esportista o equip.
- Títol individual o categoria de l'equip (el més important aconseguit, si se'n té).
- Petita i breu informació de l'esportista o equip.

 

CARACTERÍSTIQUES I SECCIONS DELS PROTAGONISTES DE L'ÀLBUM

Tots els clubs que disposin d'esportistes amb les següents característiques han d'especificar:
- Ha d'estar federat/a a l'actualitat o en el passat.
- Jugador/a històric o destacat (pot estar en actiu o no, sempre i quan no estigui actualment a un altre club).
- Dones
- Veterans/es
- Nens i/o nenes

 

NÚMERO DE CROMOS PER CLUB

Cada club tindrà un màxim de 4 planes (fins un màxim de 30 fotografies). El club pot triar d'1, 2 o 4 planes de l'àlbum. Les opcions que es donen són:

  • Si s'escull 1 plana té opció a fer 6 cromos.
  • Si s'escull 2 planes té opció a fer 15 cromos (6 per la primera plana i 9 per la segona) o 12 cromos (6 per plana de fotografies individuals o d'equips).
  • Si s'escull 4 planes té opció de fer 30 fotos (6 a la primera plana, 9 a la segona i el mateix a les altres dues planes). Les planes que s'omplin amb fotografies d'equips estaran compostes de només 6 imatges.
  • No hi ha opció d'escollir 3 planes.

Els clubs que no arribin al màxim de fotos per plana compartiran plana amb altres clubs amb les mateixes característiques o semblants.

 

FORMULARI I TERMINI

Es disposa fins el 12 de Març de 2024 com a data màxima per a poder fer arribar les fotografies. Cal fer-ho en el següent formulari:

FORMULARI PER A ENTREGAR FOTOGRAFIES I INFORMACIÓ

Tots els clubs i esportistes pel sol fet de donar les imatges i informació donen autorització lliure de drets de publicació de les imatges i informació a la Federació Catalana d'Escacs per a la publicació de l'àlbum de Panini.

Per qualsevol dubte o consulta poseu-vos en contacte amb el delegat del vostre territori.