Avui, dia 13 de gener de 2024 s'ha organitzat el Campionat de Catalunya de parelles mixtes on, enguany, ha canviat de lloc. S'ha habilitat l'Espai Bota del mateix recinte de la Fabra i Coats, on està situada la seu de la Federació Catalana d'Escacs, per poder donar cabuda a més parelles inscrites. Enguany han participat 33 parelles superant les 25 de l'edició anterior.


Després de les 9 rondes de joc a un ritme de 3 minuts + 2 segons d'increment, la parella formada pel GM Miguel Muñoz i la WFM Leancy Fernandez revaliden el títol aconseguit l'any passat amb 13,5 punts i només distanciats dels segons per mig punt, la parella GM Marc Narciso i Joana Ros. Aquesta parella també va quedar segona a l'edició anterior. Per completar el podi, i a un punt de la parella campiona, la tercera parella classificada ha estar el MI Robert Alomà i l'Elisabet Riera.

El podi amb les tres parelles classificades.

Els altres dos premis que s'entreguen en aquest campionat són el de la parella de menys de 1900 formada per l'Álvaro Carretero i la Viktoria Lovasz mentre que el premi familiar, que s'entrega a la parella formada per membres d'una mateixa família de diferents generacions, ha recaigut a la família Garcia, el MF Francisco Javier Garcia i la Laia Garcia, pare i filla amb 9 punts.

 

D'esquerra a dreta: la parella familiar Garcia-Garcia i la parella Carretero- Lovasz.

Per acabar, agrair la participació de tots els participants, dels àrbitres i de la coordinació del recinte per poder fer un èxit aquest torneig.

Classificació final