Jugades dues rondes més del Campionat de Catalunya per equips online, i ja són 4 rondes. El proper 1 de maig, i els dos dies següents, començarà la recta final del torneig que es preveu emocionant.

Les dues darreres rondes jugades tot va ser molt més senzill i va haver menys incidències que les rondes anteriors. Els problemes que els esportistes comunicaven a través del xat del programa zoom es van resoldre ràpidament amb l’ajuda dels àrbitres i supervisors de les reunions zoom. S’ha d’agrair la col·laboració de tots els participants perquè no hi hagi cap incidència.

Passant a la part esportiva, el Calaf no va poder fer molts punts en aquestes dues rondes contra el Banyoles B i el Mollet B, 7 contra el primer i 2 contra el segon dels 16 en joc. El Banyoles B, a més dels punts aconseguits davant del Calaf, va aconseguir 6 més a la segona ronda de diumenge. Cap dels dos equips ha pogut seguir davant de la classificació que actualment l’ocupen els equips del Mollet B, Colon Sabadell Chessy B i Barcelona A.

Els 3 primers dies de maig seran les darreres rondes del Campionat i serà quan sabrem el primer campió del primer Campionat de Catalunya per equips online.

Us hi esperem.

 

 

Classificació provisional