El Torà seguirà un any més a Segona Divisió Catalana

         El derbi lleidatà de Segona Divisió es va decantar per una clara victòria del Torà a Vallfogona de Balaguer (2-8), que dóna la permanència als de la Segarra un any més en la categoria. Serà la seva sisena temporada consecutiva. Per la seva banda, el Vallfogona segueix últim del grup II. En el seu encontre de l'última ronda al local del Cardona, es jugarà les poques possibilitats de permanència que li queden.

El Lleida empata a casa davant del Sant Josep

         El Lleida va empatar davant del Sant Josep (5-5) i es col·loca sisè, en zona de descens, a Divisió d'Honor. Els tres últims encontres de lliga, davant de rivals directes, seran vitals per mantenir-se a la màxima categoria catalana.

         Al grup II de Primera Divisió, el Tàrrega va caure davant del Congrès (3-7) i queda situat en setena posició. L'últim encontre juga a Olot, on només un empat ja li serveix per assegurar matemàticament la permanència.

Clara victòria del Balaguer que el deixa a un pas del campionat a Preferent

         La Preferent lleidatana acaba aquesta setmana amb un Balaguer favorit, després de la contundent victòria (9-1) davant del Balàfia-Adejo. Els altres equips amb opcions al títol són: Mollerussa, segon i Lleida B, tercer. El segon classificat també disputa la promoció d'ascens a Catalana, a la que també hi té opcions l'Ivars, quart classificat.

         Triple empat en la classificació de Primera provincial entre Vallfogona B, Lleida C i Ponts, entre els que es decidiran aquesta setmana les dues places d'ascens a Preferent.

         A Tercera Provincial, el Vallfogona C, quart classificat, aconsegueix l'ascens compensat a Segona després de que el Torà hagi aconseguit la permanència a Segona Catalana.

Joan R. Giribet