El Lleida va caure per la mínima al camp del Foment Martinenc (5'5-4'5) i continua al quart lloc de la taula. La última ronda, que es disputa aquest dissabte, dia 16 d'abril,  enfrontarà al Lleida contra l'Escola d'Escacs de Barcelona, al carrer del Nord.          

L'Ivars perd la promoció d'ascens a Segona Divisió. Un cop acabades les lligues regulars, es disputen les finals catalanes de cada categoria i les promocions d'ascensos de categoria. L'Ivars, en la fase promoció d'ascens a Segona Divisió, va perdre a Mataró (8'5-1'5) i continuarà un any més a Preferent, fet que consumeix el descens del Bellpuig-Vilanovenc a la Primera Categoria.

El Tàrrega es juga aquest diumenge tota la temporada a l'Hospitalet de Llobregat, per la permanència a Primera Divisió, i davant de l'equip local del Jake. Per la seva banda, el Vallfogona juga a casa la semifinal del campionat català de Preferent davant de l'Hospitalet-Bellvitge.

Al campionat català de Segona categoria, el Mollerussa B va caure davant de la Penya Mollet (0'5-5'5). Per acabar, cal destacar que el Tàrrega B disputa aquest diumenge els quarts de final de Tercera categoria al local de l'Olot F.

Joan R. Giribet