COPA CATALANA D’ESCACS TERRITORIAL DE BARCELONA

L’Escola d’Escacs de Barcelona Campió

El diumenge dia 19 de gener de 2014 es va disputar, en el Centre Cívic de Cotxeres de Sants de Barcelona, la Fase Territorial de Barcelona de la Copa Catalana.

Va ser un èxit de participació, ja que es va batre el rècord amb 110 equips de tot el territori de Barcelona.

El torneig va transcórrer amb tota normalitat, dirigit per l’Antoni López i  amb l’arbitratge de Carles Otero i Roger Rodriguez com àrbitres principal i adjunt respectivament.

El guanyador absolut va ser l’Escola d’Escacs de Barcelona que va guanyar amb molta autoritat assolint 29,5 punts. Només va cedir dos empats contra el SCC Sabadell i el Barcelona UGA, però va derrotar per 3 a 1 al Sant Josep, en un partit que va resultat decisiu per endur-se la primera posició. L’equip va estar format  per Kevin Spraguet, Viktor Moskalenko, Cristhian Cruz i Antoni Gual. La segona posició va ser per al Sant Josep de Badalona  que va alinear Marcelo Panelo, Lázaro Lorenzo, Ramon José, Jordi Fluvià i Joan Fluvià  amb 25,5 punts.  Es van classificar també per a la Final, el SCC de Sabadell i el Barcelona UGA.

A la Segona Divisió l’equip més destacat va ser el Foment  B que va fer un magnífic torneig amb 23 punts, seguit del Sant Cugat a només mig punt de distància. Els altres dos classificats van ser el Mataró i el Jake.

A la categoria Preferent es va imposar el Sant Josep B amb 23 punts, seguit de l’Escola d’Escacs de Barcelona B amb 21,5 punts. Es van classificar també per a la Final el Badia i la Rubinenca.

El Vila Olímpica va ser el millor equip de Primera Categoria amb 19,5 punts empatat amb el Sant Feliu B. El Barcelona UGA D i el Sant Cugat B els acompanyaran a la Final.

En Segona Categoria el guanyador va ser l’Escola EDAMI amb 18 punts, seguit del filial E del SCC Sabadell. Els altres dos equips que disputaran la Final seran el Sant Martí F i el Sant Feliu C.

Per últim, a Tercera Categoria, el millor equip va ser l’Espiga de les Corts C amb 13,5 punts i a continuació el Sant Marti H. Els equips del Llinars D i l’Ateneu Colon D també tenen plaça per a la Final.

La Final es disputarà el dia 27 d’abril, a un lloc encara per determinar de la Territorial de Barcelona.

Equip de l'Escola d'Escacs de Barcelona, guanyador de la Copa Catalana - Fase Barcelona

 

Classificació final