Puntualment com ens acostuma l’àrbitre principal Vladimir Zaiats, la ronda quarta de la jornada d’avui s’ha iniciat a les 16:30 sense incidències. Destaquem d’avui, la llarga i lluitada partida de més de cent jugades que ha protagonitzat el jove jugador salouenc FM Alexander Domene amb negres defensant un final complicat davant de l’italià IM Artem Gilevych.

Marc Narciso amb blanques davant en Xavier Martínez Pla, a la tercera ronda

La igualtat sembla que imperarà a la resta del torneig donat que de les primeres setze taules, nou han acabat en taules. A més al capdavant de la classificació, cinc són ara els jugadors que colideren el campionat: el francès IM Floryan Eugene, els catalans FM Joan Trepat, IM Daniel Garcia Ramos i IM Pere Garriga, i l’italià IM Sebastian Iermito.

La madrilenya WFM Cecilia Guillo i la grega WIM Ioulia Makka colideren la classificació femenina, mentre que l’Alba de Lomas lidera la classificació femenina catalana amb dos punts. Pel que fa als trams, el FM Abel Lazaro continua liderant el tram A amb tres punts, el FM Alexander Domene ara lidera el tram B amb 2,5 punts, la grega WIM Ioulia Makka lidera també amb 2,5 punts el tram C, i el català Èric Moran continua liderant el tram D amb un punt.

Es recorda que el dimecres 8 de novembre a les 22:00 al mateix Hotel Spa La Terrassa tindrà lloc el Torneig de Llampec del Campionat de la Mediterrània.

Àlbum de Fotos

Classificació i resultats

Enllaç de retransmissió chees.com