Ahir dimarts tarda 26 de març, aprofitant el descans del Campionat de Catalunya Individual d'Edats, es va jugar un campionat de passapeces d'escacs. És la primera vegada que s'organitza aquest tipus de campionat d'una variant dels escacs que agrada molt sobretot als nens i nenes. Les proves de l'acceptació d'aquesta variant dels escacs va ser que ahir hi varen participar 47 parelles. L'activitat tingué lloc a la sala principal de joc de l'Hotel Sol Port de Cambrils.

 

Les partides consisteixen a jugar per parelles i les peces que es capturen es donen a la parella que juga amb el color contrari, i el primer tauler on es realitza l'escac i mat o el primer que se li acaba el temps, el matx finalitza.

Pel que fa als resultats de Campionat de Passapeces, la parella campiona va ser la formada per Uber - García que finalitzaren amb 6,5 punts de 7 rondes. En segona posició fou la parella Fernández - Mulet que sumaren 6 punts, i en tercera posició i per millor desempat se situà la parella Gómez - Alegre.

La direcció i entrega de premis fou a càrrec de l'Ivan Marina de la Torre, i l'arbitratge per l'AC Oriol Saguillo.

Resultats i classificació