RONDA 6

Jornada difícil, que s'ha superat amb bona nota, malgrat algunes derrotes que han minvat una miqueta l'ànim d'alguns dels nostres esportistes amb opcions.

Les derrotes de Gal·la i Màxim, aquest últim amb en Samuel Navarrete, que ahir era qui també guanyava a Laura, s'han vist compensades per l'empat d'en Pere a la primera taula i per les victòries de Martín i Laura, aquesta última guanyant a un altre català que ho estava fent molt bé, en Dani.

Cal destacar la nova victòria d'en Marc Pozanco, que comença a aparèixer pels taulers de davant, amb els seus 4,5 de 6, desprès d'un inici força dubitatiu, i que recorda els resultats que va fer a l'última final de Catalunya, en la que es va proclamar campió. Serà capaç de repetir la gesta a Salobreña ?

L'altre Marc, l'Arnijas, fent poquet soroll s'ha plantat amb 4 de 6, i podria ser una alternativa inesperada; però se l'haurà de jugar a la 7ª ronda amb un Llàtzer que encara no vol donar-se per vençut en aquest campionat, i que resultarà un matx apassionant, això sí, entre catalans.

L'Oriol, amb les seves taules, i les derrotes d'en Guillem, l'Aleix i l'esmentat Dani, els deixa ja amb poques possibilitats d'estar entre els primers, però els hi queden tres rondes per poder deixar uns güarismes macos als seus escaquers.

Per últim, l'Andrea, desprès de les seves derrotes amb companys catalans, sembla que es recupera i disposada a fer un submarí històric per optar als premis femenins.

Inicíem la part final de la competició, amb en Pere i en Martín amb 5 de 6, i la Laura i en Marc Pozanco amb 4,5 de 6, com els nostres sprinters millors colocats, i treballarem perquè arribin a l'últim tram amb totes les possibilitats intactes. A la recàmara encara tenim en Màxim, en Llàtzer i en Marc Arnijas; i per al podi femení que ningú descarti encara a la Gal·la i a l'Andrea.

La doble ronda de demà deixarà definit quines possibilitats tenim, ... i que pel joc fet fins ara, pinta que en tindrem forces.