NOVENA RONDA

Novena i darrera ronda. I més no es podia demanar a aquesta jornada. Àlex Villa es jugava el pòdium a la seva partida, Xavier Mompel també tenia opcions, igual que Isaac Hermán, però havien de guanyar i esperar resultats. Isaac també optava al sub-11.

Però no només això, al femení la Martina Lázaro i Laia Garcia també optaven a tot.

Amb aquesta situació tan intensa començàvem...

Mompel i Isaac no van poder passar de les taules i van aconseguir un cinquè i sisè lloc, respectivament, classificacions espectaculars, sense dubte. A més a més, Isaac Hermán va quedar subcampiósub-11! Enhorabona, cracks! Sou molt grans!

Martina Lázaro no va poder guanyar la seva partida tot i portar l'iniciativa pràcticament des del començament. Laia Garcia va signar unes meritòries taules i això li va portar a obtenir el subcampionat femení... Quin torneig ha fet Laia! Felicitats, de tot cor!

I ens restava veure quefeia Àlex Villa al primer tauler on pràcticament s'ho jugava tot... i a sobre, tancant sala! Més emoció, impossible! Doncs va capgirar una partida que tenia molt i molt complicada i va acabar guanyant, fet que li va donar la segona posició, i molt merescuda i treballada! Un altre subcampionat pels nostres jugadors! Enhorabona també per tu, Àlex!

Aquests resultats són els més significatius, però realment els 24 jugadors han fet mèrits impressionants, jugant amb una intensitat i esforç digne de menció. Felicitats a tots i cadascú de vosaltres!

Aquests són els punts realitzats per tots ells!
Amb 8 punts, Àlex Villa
Amb 7 punts, Xavier Mompel i Isaac Hermán.
Amb 6 punts, Oriol Nàjar i Xavier Escoriza.
Amb 5'5 punts; Laia García, Guillem Jové, Mauro Alonso, Hugo Uber, Oriol Roure i Martina Lázaro.
Amb 5 punts; Gerard Jurcà, Danail Sergooris, Guillem Sala i Júlia Miró.
Amb 4'5 punts; Noah Molina, Josep Marsal i Stella Petergova.
Amb 4 punts; Eloi Puerto i Marc Tornay.
Amb 3'5 punts; Nikolay Béjar.
Amb 3 punts; Grau Barrera i Abril Massana.
Amb 2'5 punts; Nil Cardona.

TORNEIG DE RÀPIDES

El torneig de ràpides ha estat trepidant des de la primera a la darrera ronda, i encara que no hem assolit tants bons resultats com al campionat de partides lentes, els jugadors han gaudit moltíssim, s'han tret tota la tensió de la setmana i no han deixat de riure i jugar entre partida i partida.

Personalment, crec que la funció d'aquest Campionat més "informal" s'ha aconseguit cent per cent.

Parlaven dels resultats, que no havien sigut tan bons... a excepció de Laia Garcia, que ho ha tornat a fer i ha aconseguit un altre subcampionat femení a les ràpides! Impressionant, Laia!


El to més relaxat d'aquestes ràpides ha permès veure als nens i nenes més alegres de cara a la tornada a casa!

Ha sigut un autèntic plaer per mi poder compartir amb aquests 24 herois aquesta setmana de moments tan emocionants i intensos. Sóc molt afortunat, sense dubte!

 

Classificació final Sub-12

Fotografies Sub-12

Recull de partides