Els catalans demostrant el treball en les rondes jugades

Avui ha sigut el dia dels enfrontaments entre catalans, n'hi ha hagut fins a cinc en les rondes tercera i quarta. S'han hagut d'enfrontar el Luka Escobar amb l'Andrés Perez, el David Ortega amb l'Antyus Cito, el Mikhail Stepanov amb el Jordi Llobet a la 3a i l'Andrés Perez amb el Nicolás Garcia i l'Oliver Garcia amb el Gael Saltos a la ronda 4a. Tots ells han jugat molt bé tot i haver de jugar contra els seus companys de selecció.

A nivell de resultats tenim l'Andrés Perez amb 4 punts, encara imbatut i líder ara mateix de la classificació, el Konstantin Kazyrytski amb 3,5 punts, el Nicolás Garcia, el Luka Escobar, el David Ortega i el Marc Mumbrú amb 3 punts, la Laia Martin, el Gael Saltos, l'Antyus Cito, el Jordi Llobet, la Sílvia Serradell, l'Oleg Kukushkin i la Darina Navarro i amb 2 punts i l'Oliver Garcia i el Mikhail Stepanov amb 1 punt. Els hem de felicitar a tots perquè s'hi estan esforçant molt!

Tota la Delegació catalana al complet.

Com a anècdotes, destacar que hem aconseguit fer la foto amb els 15 integrants de la delegació, cosa que no ha sigut fàcil perquè sempre ens faltava algú, i que també han estat tots a la foto que fa la federació espanyola dels 104 jugadors del torneig i de les 30 jugadores. 

Les 30 jugadores de totes les Comunitats Autonòmiques 

Classificació després de la 4a ronda

Àlbum de fotografies