Segon dia de joc, comencen a destacar-se jugadors.

El dimarts, al igual que el dijous, no és ronda doble, pel que els participants tenen la tarda lliure per descansar. S’aprofita per anar a la piscina, a la platja, i fins i tot per anar una mica més lluny i visitar, per exemple, la Cova de Nerja.  Altres, simplement, descansen, i també hi ha el darrer grup, com no podia ser d’una altra manera, que aprofiten el descans per.... continuar jugant a escacs!

Roger Bernadó, amb 3 de 3

Aquesta tercera ronda matinal va ser bona i dolenta alhora pels nostres interessos. Vam fer 7,5 punts, però amb uns quants enfrontaments directes entre catalans. Dels jugadors que anaven per amunt, ha aguantat molt bé el Roger Bernadó, amb una bona victòria amb blanques, i és l’únic català que es manté amb el 100% de la puntuació, és a dir, tres punts de tres possibles. Arnau Parra va fer taules i es manté amb uns bons 2,5 de 3 possibles. El Gerard Añó va fer taules, i al igual que el Daniel Salinas que va guanyar, estan amb 2 de 3. També dues victòries van col·locar al Serni Ribera i a l’Emili Romeu amb 2 de 3.

La bona victòria del mati va ser la de l’Aramí Lobo, amb negres, col·locant-se amb 2,5 de 3 possibles, segona millor catalana, essent clara candidata a les medalles femenines, sinó més.

Demà dimecres, ¡nova jornada doble! Seguirem informant.

Resultats ronda 3

Retransmissió Sub-14