El dia 30 de juliol es va donar el tret de sortida del Campionat d’Espanya de la categoria sub-18. Després de l’arribada de tots els participants a l’hotel, encara que alguns van patir el contratemps de la cancel·lació del vol, fer el viatge en cotxe de lloguer i arribant al mateix matí, es va poder fer la fotografia de catalans. La ronda va tenir sorpreses bones, com la del Marc Pera, que va guanyar o la de l’Alejandro Sama i l’Adrià Campàs fent taules amb adversaris amb elo FIDE superior. Tanmateix, va tenir de dolentes, com la del Ferran Solé que va perdre contra la balear Lídia Comellas.

 

A la segona ronda, el mateix dia per la tarda, es va fer la fotografia de tots els participants en el torneig. A l’hora estipulada, va començar la ronda. Els resultats no van ser tant bons com el matí, ja que només va guanyar l’Hèctor Sama, el Guillem Porta i el Gerard Ayats, que va tenir el primer enfrontament amb un català, el Xavier Boixader. Els altres que van puntuar, només aconseguint les taules, van ser el Guerau Massagué, el Xavier Marzo, el Xavier Povill, el Jaume Ros, el Ferran Solé, l’Andrea Jausàs i el Pol Brunet.

Els catalans Ferran Solé i Andrea Jausàs.

En resum, tres catalans porten el 100 % dels punts, Ayats, Porta i Sama. Els segueixen Masagué, Ros i Marzo amb 1.5 punts.

 

Aparellaments ronda 3