Només quatre clubs es mantenen amb ple de victòries

Divisió d’Honor

En el grup 1 de la Divisió d’Honor, el C.E. Barcelona assoleix el liderat amb tres punts de tres possibles després de la seva clara victòria contra el Cor de Marina. L’Andorra, enguany amb un equip reforçat, va guanyar amb contundència per 7 a 3 el Gramenet. Mollet i Foment també van derrotar clarament Sant Cugat i Terrassa respectivament i es van col·locar amb dos punts cadascun. El partit més disputat va ser el Sant Andreu contra el Gerunda, que va acabar amb la victòria dels gironins.

Matx Andorra-Gramenet. /Escacs Andorra.

El grup 2 sembla que serà molt competit tant per evitar el descens com per assolir les primeres posicions. Per la part alta de la classificació tenim el Valls, Ateneu Colon i Colon Sabadell que han fet el ple i han guanyat tots els seus partits. Per contra, Tres Peons, Cerdanyola del Vallès, Lleida i Platja d’Aro encara no s’han estrenat i mantenen el seu marcador a zero. Per tant, dos grups molt diferenciats, un per la lluita de la salvació i l’altra per guanyar el Campionat. El Barberà persegueix els líders a només mig punt i lluita per ser un dels millors del grup, mentre que el Salauris amb un punt i mig encara pot lluitar per assolir les primeres posicions. Per la seva part, el Figueres va aconseguir una valuosa victòria contra el Cerdanyola del Vallès, teòricament un rival directe.

Primera Divisió
Al grup 1 de la Divisió d’Argent es destaquen La Lira, el Llinars i la Lira Vendrellenca que han guanyat tots els seus matxos. Els persegueix el Sant Marti i Agustí amb dos punts cadascun i un nodrit grup de cinc equips: Sant Adrià, Colon Sabadell B, Castelldefels, Catalunya i Mataró amb una victòria i dues derrotes. Tanca la classificació el Jake que encara no ha puntuat. El partit més disputat va ser el de La Lira contra el Catalunya Escacs Club que es va decidir per la mínima.

Sala de joc de l'Agustí. /Club d'Escacs Badalona.

Al grup 2, Olot i Sant Boi encapçalen la classificació amb tres victòries. Els persegueixen amb dos punts, el Barcelona B, el Vila Olímpica, el Peona i Peó i el Catalònia-Joviat. Amb una victòria i dues derrotes trobem el Maragall, Granollers-Canovelles, Foment B i Comtal. Encara no han puntuat el Congrés i el Tarragona. El duel més emocionant del grup va ser la victòria molt ajustada del Peona i Peó contra el Comtal. Sorprenent l’aclaparadora victòria a domicili de l’Olot contra el Foment B per 9,5 a 0,5.

Resultats