Aquest matí ha finalitzat la 73ena edició del Campionat de Catalunya femení. L'Elisabeth Riera, del club d'escacs Cirera, s'ha proclamat campiona per segon any consecutiu després de signar taules en la partida d'avui. L'han acompanyat al podi Imma Hernando, del Cadena, i Laura Martín del Llinars, que repeteix també en la tercera posició.

El torneig ha transcorregut sense incidències a l'hotel Aromar de Platja d'Aro durant els dies festius de la Setmana Santa. S'ha pogut gaudir d'un molt bon ambient entre totes les jugadores participants. A l'entrega de premis hem comptat amb la presència de Carme Hospital, propietària de l'hotel Aromar, i Albert López, regidor d'esports de l'ajuntament de Platja d'Aro, que juntament amb el delegat federatiu, Albert Badosa, han fet entrega dels premis a les guanyadores.

La campiona d'aquesta edició està classificada per participar en la final a 16 del Campionat de Catalunya absolut que tindrà lloc a Balaguer durant el mes de maig i per representar a Catalunya, juntament amb la segona classificada, al Campionat d'Espanya femení al mes d'agost a Linares. A més a més, la campiona ha sigut també convidada per Club d'Escacs Platja d'Aro a participar en un matx Catalunya vs Russia que es disputarà al mateix hotel de joc el cap de setmana del 27 i 28 de juny.

 


A falta d'una ronda per la finalització del Campionat de Catalunya femení 2015, la jugadora del Cirera i actual campiona, Elisabeth Riera, se situa líder en solitari amb un punt d'avantatge respecte el grup perseguidor. Aquest està format per un total de 5 jugadores que es disputaran demà l'accés al podi. Molta sort a totes!

Ahir va començar la 73ena edició del Campionat de Catalunya femení a l'hotel Aromar de Platja d'Aro. Només la jugadora del Cirera, Elisabeth Riera, va aconseguir sumar el total dels punts en aquesta jornada, la única de doble sessió. Avui es disputa la tercera ronda a partir de les 10 del matí i després les participants podran gaudir de la primera tarda de descans.

El dissabte 28 de març va tenir lloc a Platja d'Aro una sessió de partides simultànies a càrrec de la jugadora gironina Laura Garcia. Es van disputar fins a 13 partides simultàniament de les quals la Laura va ser capaç de guanyar-ne 11. Aquesta activitat forma part de les activitats de divulgació dels escacs femenins prèvies al proper Campionat de Catalunya femení que es disputarà del 3 al 6 d'abril a la mateixa localitat de Platja d'Aro.