El Campionat de Catalunya Sub-8 va acabar ahir, però la resta de categories segueixen endavant. Aquest matí ha finalitzat la ronda 6 i els primers classificats provisionals són els següents:

Sub 10: 1r Daniel Salinas (Colón Sabadell Chessy), 2n Rubén Gil (Cerdanyola) i 3r Màxim Anguera (Montornès). El Daniel Salinas està fent bons els pronòstics inicials, i tant ell com el Rubén Gil són els únics que porten 6 de 6 de totes les categories.

Sub 12: Triple empat a 5,5 punts. 1r Joan Moles (Santa Eugènia), 2n Alexander Domene (Salou) i 3r Rubén Vinuesa (Ruy López). Molta atenció a la partida Moles-Domene de la setena ronda.

Sub 14: 1r Joan Pujol (Amposta), 2n Juan Alberto Garcia (Alt Empordà) i 3r Gerard Vendrell (Balaguer) a mig punt dels dos primers. De moment hi ha sorpresa, ja que el líder partia com a 21è del rànquing inicial.

Sub 16: 1r Wei Zheng (Montornès), 2n Víctor Àlvarez (Foment) i 3r Guerau Masagué (Lleida). L'actual líder venia com a 15è del rànquing inicial. Àlvarez i Masagué ja han jugat entre ells amb victòria del jugador del Foment.

Sub 18: 1r Xavier Marzo (Ateneu Colón), 2n Héctor Sama (Sant Cugat) i 3r Gerard Ayats (Barcelona). Ayats, gran favorit i jugador de més ELO de tot el torneig, va perdre a la tercera ronda davant el líder provisional. 

 

Aquesta tarda, jornada de descans ben merescuda per tothom. Demà doble ronda i dijous al matí tindrem la ronda final. Ens esperen dies emocionants!

Els resultats i classificacions completes al següent enllaç: https://bit.ly/2VOTH4a