Notícia important del Campionat d'Espanya d'edats 2014 

Com ja varem comunicar en la reunió programada pel dia 15 d’abril, en el marc del Campionat d’edats i en el mateix hotel Palas Pineda, enguany, per al Campionat d’Espanya, l’hotel oficial de la Delegació de la Federació Catalana serà a la població d’Almuñécar. És per això que si esteu interessats en participar en el Campionat d’Espanya, ens envieu un correu a federacio@escacs.cat i així començar a reservar les places a l’hotel designat i gestionar el transport dels 9 Km. que hi ha de l'hotel a la sala de joc.

Agrairíem que ens diguéssiu en un correu electrònic si esteu interessats en fer la reserva a l’hotel de la Delegació, a Almuñécar, tenint en compte que, si el jugador/a té un % de classificació, la Federació no farà cap pagament en un altre hotel que no sigui l’oficial de la Federació Catalana. Així mateix, comunicar quin tipus d’habitació desitjaria per a la família o el participant. Així mateix, us comuniquem que els entrenadors i delegats estaran a l’hotel oficial de la FCE, lloc on es realitzaran els entrenaments dels participants.

Comentar també que la Federació, per defecte, farà la reserva pels dies de la competició de la categoria. En el cas d’estar interessats en participar en els campionats d’escacs ràpids dels dies posteriors, s’haurà d’avisar i tenir en compte que l’enllaç entre l’hotel i la sala de joc no estarà operatiu el dia de les ràpides.