Les fases prèvies de les Terres de l’Ebre ja han finalitzat, juntament amb les categories sub-16 i sub-18 de la Territorial de Tarragona i les fases prèvies del Vallès Oriental, Osona i Maresme.

A les categories dels més petits de les Terres de l’Ebre, la sub-8, el Gerard Añó, del Peó Vuit, va quedar campió amb comoditat. Va aconseguir 7 punts de 9 possibles, quan els segon classificat, Albert Robles, del Masdenverge, va aconseguir 6 punts. Andres Fernandez, també del Masdenverge, va completar el podi.

A la categoria sub-10, els jugadors Ivan Querol, del Masdenverge, i Moises Monllau, del Peó Vuit, van quedar empatats a la primera posició, amb 7 punts de 8 possibles. El desempat va decidir que el jugador del Masdenverge quedés en primera posició. Sara Sabate, de l’Escola Montsagre, va completar el podi, a un punt de distància dels anteriors.

Com a la categoria anterior, a la sub-12 va haver un empat en els dos primers llocs i el desempat va ser qui va decidir que l’Arnau Fosch quedés campió per davant de l’Andrea Sanchez, tots dos jugadors del Masdenverge. Un tercer jugador del mateix club, Yannis Ochovo, va quedar tercer a un punt de distància dels anteriors.

A la categoria sub-14 va succeir el mateix que a les anteriors, amb 7 punts, els jugadors Xavier Aloy, de l’Amposta, i la Cristina Garcia, del Masdenverge, van quedar empatats a dos punts de distància del tercer classificat, Mederic Ochovo, del Masdenverge.

Classificació Final

Pel que fa a les categories més grans, Ruben Gomez, de l’Alcanar, va quedar campió de la categoria sub-16, empatat a 5 punts amb el Marc Masalias, del Vila-rodona. L’Àlex Estellé, del Masedeverge, va quedar completar el podi

A la categoria sub-18, en Joan Buch, del Masdenverge, va quedar campió en solitari, per davant del seu company de club, Sergi Mascarell, i del del Peó Vuit, Marc Bautista, que es van quedar a un punt de distància.

A la fase prèvia del Vallès Oriental, Osona i Maresme hi jugaven totes les categories.

A la categoria sub-8, el jugador del Calldetenes, Nicolas Ballesteros, va quedar campió en solitari davant de l’Arnau Parra, del Granollers-Canovelles, i de l’Aitor Funes, del Calldetenes.

A la categoria sub-10, el podi va ser per a tots els jugadors del Llinars. El Sergi Prats, campió per desempat, va quedar per davant de la Laia Las Heras, tots dos amb 7 punts, i el Quim Ayats, amb 6 punts.

Pel que fa a la categoria sub-12, el Sergi Lopez, del Montmeló, es va imposar amb mig punt de més, als dos jugadors del Llinars que el persegueixen a la classificació final, el Marc Rosas i el Gabriel Vacas, tots dos amb 5.5 punts.

A la categoria sub-14, el Gerard Ayats, màxim favorit de la categoria, no va defraudar a ningú i va quedar campió sense cedir cap punt i a un punt dels dos següents, el jugador del Cerdanyola Mataró, Oriol Gonzalez, i del Llinars, Pau Toquero.

En Pere Garriga tampoc va defraudar a ningú a la categoria sub-16 fent el mateix que el Gerard Ayats a la categoria anterior. No va cedir cap punt i va quedar campió còmodament. L’Oriol Panades, del Llinars, i el Pau Torras, del Montmeló, el van seguir, però es van quedar a un punt de distància.

A la categoria sub-18, el Marc Arnijas, del Llinars, va aconseguir el primer lloc del podi a un punt de distància del segon classificat, l’Aleix Lopez, del Montmeló, i a dos del tercer classificat, Dani Sanchez, del Llinars.