Ja ha finalitzat la fase prèvia del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès i la del Bages, juntament amb les categories sub-10 i sub-12 del Pla de Lleida.

Al Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès, desprès de 4 jornades de joc, tenim campions i campiones de les categories. A la categoria sub-8 la jugadora Foix Torrents, del Vilafranca, va quedar campiona de la categoria sense cedir cap punt, és a dir, amb 5 de 5 partides jugades. En Jordi Martinez de l’Olesa va quedar subcampió, amb 4 de 5, havent cedit davant de la Foix el seu únic punt. Completa el podi Daniel Esteve, del Vilafranca.

A la categoria sub-10, en Nil Aullon, del Vilafranca, va quedar campió, empatat amb el Pau Pueyo, de la Colònia Güell, a 6 punts, però va quedar per davant el vilafranquí gràcies al desempat. Va completar el podi el jugador Paolo Gonzalo Belleza, de l’Espluguenc, a mig punt de diferència dels 2 primers.

A la categoria sub-12, el Martí Torrents, del Vilafranca, va quedar campió de la categoria amb 6.5 punts de 7 possibles. Igual que la seva germana, de la categoria sub-8, no va cedir cap punt sencer, encara que ell va fer taules amb la Joana Ros a la 3ª ronda. El segon classificat va ser un altre jugador del Vilafranca, Gerard Martí, a mig punt del campió, i la tercera classificada va ser la jugadora del Sant Boi, Joana Ros.

Pel que fa a la categoria sub-14, en Jaume Ros, del Sant Boi, va quedar campió amb el 100% dels punts. El va seguir a la segona posició el jugador del Vilafranca, Marc Valle, cedint un punt davant del campió, i a la tercera posició, el jugador també del Vilafranca, Roger Garcia, perdent amb els dos anteriors.

A la categoria sub-16, van quedar empatats a la primera posició els germans Iglesias, del Sant Feliu, amb 4.5 punts, quedant davant el David gràcies al desempat. Completà el podi l’Emilio Molina, del Sitges.

A la darrera categoria, la de sub-18, el Tomàs Sirera, del Vilafranca, va quedar campió desprès de fer taules la darrera ronda i tenint un punt d’avantatge davant del segon, que va ser el jugador Alberto Jul, del Castellbisbal. En tercera posició va quedar el jugador Sergio Jimenez, del Sant Feliu.

A la fase prèvia del Bages, la jugadora del Joviat, Núria Masdemont, va quedar campiona de la categoria sense cedir cap punt. Els jugadors de l’escola Sant Ignasi, Xavier Borràs i l’Alexandra Kurylo, van completar el podi de la categoria més petita.

A la categoria sub-10, el jugador de l’escola Sant Ignasi, en David Romero, va aconseguir la primera posició desprès de cedir només mig punt contra el segon classificat, Sergi López, de l’Escola Bages, que es distanciava d’un punt. Va completar el podi el jugador de l’Escola Puigberenguer, Constantin Patrascu.

A la categoria sub-12 va succeir un doble empat entre els jugadors del Joviat, Guillem Masdemont i en Marcel Cardona, tot i que el primer va guanyar per desempat. L’Arnau Sala, de l’escola Torres Amat, va quedar tercer classificat en solitari a punt i mig de diferència entre els dos primers.

A la categoria sub-14, el jugador Gerard Orriols, del Joviat, va quedar campió en solitari, seguit del també jugador del Joviat, Roger Riera, i de l’escola Pius Font i Quer, Joan Ballesteros.

A la categoria dels més grans que es va fer, la de sub-16, el Jordi Jané va quedar campió en solitari a molta diferència de la resta de participants. L’Arthur William Harutian, que jugava en aquesta categoria, va quedar segon.

A la fase prèvia del Pla de Lleida, a la categoria sub-10, en Jaume Foix, del Lleida, va quedar campió sense cedir cap punt, amb 6 punts de 6 possibles. El va seguir en el podi els jugadors del Balaguer, Joan Pedra, i del nou club Adejo, Joan Masot. A la categoria sub-12, en Guerau Masague, del Lleida, va fer com a la categoria anterior, el 100 % dels punts. El va seguir el jugador del Ponts, Lluc Estruch, que només va perdre amb el campió. Completa el podi en Guerau Ripoll, també jugador del Lleida.