El Campionat de Catalunya d'Edats Sub8 ha finalitzat les vuit rondes previstes. Després de tres intensos dies tenim nou campió: la Marta Cid, del Club Escacs Sant Cugat. Malgrat la derrota a la darrera partida, s'ha mostrat impecable en totes i cada una de les partides, jugant pacientment, col·locant molt bé les peces, i aprofitant totes les debilitats que el rival tenia. D'aquesta manera la Laia, amb 7 punts dels 8 possibles, amb millor desempat al segon classificat, obté el premi pel treball que ha estat fent els darrers mesos.

 

Completa el podi, en segon lloc, en Marc Mumbrú (Sant Adrià) amb els mateixos punts que la Laia Cid, fent també un excel·lent campionat, només cedint un punt davant la campiona. En tercera posició, ha quedat en Matias Alberto Sticca (Sitges Prado Suburenc) amb 6 punts i mig en solitari només cedint un punt davant la campiona i mig punt davant en Ramon Garriga (Berguedà).

Del quart fins al vuitè lloc, han estat premiats amb una medalla: Adrià Sanchez (Igualada-Ateneu), Liam Caballero (Ateneu Colon), Daniel Cuenca (Valls), Pau Riera (Peona i Peó) i Lluc Salip (Peon Negro).

Felicitem a tots i cadascun dels 63 esportistes de la categoria sub8 perquè han competit amb molta il·lusió, demostrant partida a partida que ho saben fer molt bé, però sobretot han après moltíssim en aquest intens torneig i de segur han fet bons amics. Som coneixedors que els escacs aporten molts valors i només cal anar treballant-los a poc a poc.

Voldríem agrair a les famílies per acompanyar als seus infants, al Club Escacs Cambrils pel suport a l’organització del torneig, a l’Ajuntament de Cambrils i en especial a l’alcalde Oliver Klein pel suport als escacs base català, a la direcció de l’Hotel Sol Port per acollir aquest torneig. A més de tots ells, a la cloenda hi ha estat present el director del Campionat de Catalunya d’Edats en Jordi Magem i el president de la Federació Catalana d’Escacs en Pepo Viñas.