Les forces s'esgoten. Un dia molt intens i complicat per la nostra expedició, avui hem tingut de tot, molts nervis els pares, el delegat i els entrenadors. Els nens, com cada dia, forts, ens demostren que estan fets d'una altra pasta perquè estan jugant com a “jabatos”, i ja porten 8 rondes, moltes hores jugant a escacs en 5 dies.

 

 

Avui hem tingut 48 taulers retransmets i per això, els pares a flor de pell tenien els nervis seguint les dues partides d'avui.

 

Encara tenim opcions de podi amb el Daniel Salinas, les partides d'avui que ha disputat, han sigut d'un alt nivell com sempre. Llàstima la partida de la tarda que tenia una avantatge clara des de l'obertura al Campió Sub-10 d’Andalusia, però una defensa acurada per part del contrari ha aconseguir entaular.

 

En Dani, ara mateix, té 6 punts i té encara possibilitats  reals d'entrar al Podi.

 

També amb 6 punts es troben l'Alex Villa i el Pau Manel Prada, que malauradament una partida que estava molt guanyada a la tarda s'ha convertit en un malsomni al trobar una formula d'ofegat l'adversari que ens ha deixa't molt tocats de lo cruel que pot ser una partida d'escacs a aquests nivells. Ànim Pau, que ets tot un campió !!

 

En Xavier Mompel i el James Lambert han tingut excel·lents partides en el dia d'avui i ja tenen 5,5 punts. Amb 5 punts trobem al Màxim Anguera que s'ha esgotat al matí en una partida trepidant que va acabar en taules tancant la sala, i per la tarda no ha pogut aguantar al seu rival. Gran torneig també d'en Màxim.

 

Amb 4,5 punts trobem al Marc Tarragó, al Noah Molina i al Martí Ripoll, que estan també complint les expectatives  i dintre dels 60 primers classificats virtuals de 144 participants.

 

Amb 4 punts  trobem al Biel Piñol, l'Arnau Vives, el Bernat Moya, l'Orio Pelegrí, el Yuri Harutyunyan i l'Ariadna Carrasco, que ha patit les dues derrotes en el dia d'avui, fent molt bones partides. S'allunya la medalla del femení però ha estat molt a prop.

 

Amb 3,5 punts tenim als germans Jurcà, a la Martina Lázaro, al Pol Jordana, l'Edgar Vázquez. Demà derbi en la última ronda de la Martina i el Pol.

 

Amb 3 punts tenim al Daniel Aguilar, el Daniel Martos i el Pol Torres que demà ens ha promès que per fi jugarà una partida lenta ...

 

Demà dissabte última ronda a les 09:30 h, ens podeu seguir pel Chess24 i atenció especial a les primeres taules per intentar arribar a aconseguir la preuada medalla d'aquesta categoria Sub-10.

Roberto Villa