02-07-17

S’acosta la recta final i el campionat s’ha ficat molt interessant. L’Àlex Villa juga a la primera taula amb el murcià Pablo Martínez (invicte fins el moment). Després d’una partida molt igualada ha pogut treure avantatge i acabar guanyant la partida posant-se empatat a set punts els tres primers jugadors. La ronda també ha estat molt positiva ja que s’han aconseguit un total de vuit victòries (Màxim, Dani, Marc, Guillem, Ivan que ha protagonitzat el segon encontre català amb en Josep, l’Elsa i la Irene). L’Ariadna ha perdut opció de pujar al podi, després de perdre amb Yeva Yeghikyan i també en Gerard no ha pogut guanyar el seu matx amb la Noa Muñoz.

L’última ronda ha estat molt emocionat, ja que tres catalans es trobaven en les sis primeres taules, i l’Àlex té opcions de quedar primer sempre i quan es produeixin diferents caramboles. Al final, després d’una partida anecdòtica l’Àlex ha pogut treure unes taules que li han donat la tercera posició al campionat d’España sub-8, així com la primera posició com a sub-7 amb un total de 7.5 punts.

També ha pogut guanyar en Dani, que després de molt bon torneig jugant a les primeres taules ha pogut fer dues victòries i posar-se a la novena posició. També han pogut guanyar l’Ivan, en Gerard i l’Elsa. L’Elsa ha acabat essent la millor jugadora femenina de Catalunya fent 5 punts molt lluitats. Per la resta de catalans, Màxim, Marc, Guillem, Irene, Josep i Ariadna no han pogut superar els seus rivals i han perdut les seves partides. Els punts i classificació finals de tots ells es mostren en la següent taula:

Posició

Nom

Punts

3

Villa Tornero, Alex

7,5

9

Salinas Tomas, Daniel

6,5

14

Anguera Staina, Maxim

6,0

29

Planella Zavala, Ivan

5,5

43

Jurca Szabo, Marc

5,0

48

Visa Bernat, Guillem

5,0

49

Zafra Bono, Elsa

5,0

62

Carrasco Gomez, Ariadna

4,0

73

Planella Zavala, Irene

4,0

82

Jacomet Rodriguez, Josep-M.

3,5

98

Jurca Szabo, Gerard

3,0

Cal dir que tots els catalans han fet molt bon treball durant el torneig i en cap moment no han tirat la tovallola. També cal destacar el bon resultat dels més benjamins del grup la Irene i en Marc pels punts que han assolit essent sub-6.

El podi general ha estat el següent:

Pos.

Nombre

Pts.

1

Martinez Soriano, Pablo

8,0

2

Juan Lepp, Jaime Boris

7,5

3

Villa Tornero, Alex

7,5

4

Tabuenca Mendataurigoitia, Dani

7,0

5

Alonso Vargas, David

7,0

6

Jubin Diez, Damien

7,0

7

Navarro Martinez, Victor

6,5

8

Pardo Ruiz, Carlos

6,5

9

Salinas Tomas, Daniel

6,5

10

Adrian Buzica, Teo

6,5

 

Només em queda comentar el gran campionat que ha fet l’Àlex: Enhorabona!

Per últim: jugadors, pares, entrenador i delegat voldríem agrair el suport de la Federació per poder participar en aquest campionat i el seu suport.