01-07-17

Comença la tercera jornada amb tres rondes per fer en un dia, i on es comencen a decidir qui pot accedir cap al podi. La primera ronda del matí, només han pogut guanyar en Dani i l’Àlex(que es perfilen cap al podi), i la Irene i l’Elsa que recuperen posicions. Per altra banda, l’Ivan, en Màxim, en Josep Ma. i en Gerard han fet taules. L’Ariadna, per la seva part ha jugat en el taulell 6 on ha cedit el punt, igual que els germans Jurca.

Amb poc temps per descansar s’ha fet la sisena ronda on s’han disputat molt dures. Per una banda, en Dani jugava en el segon taulell contra en Dani Tabuenca, en què després d’una partida molt igualada ha acabat cedint el punt. Per altra banda, l’Àlex Villa ha aconseguit el seu cinquè punt consecutiu i es perfila cap als primers taulells. L’Ariadna ha pogut guanyar i intentar lluitar pel títol femení de nou. Altres victòries de la ronda les han protagonitzat en Màxim, la Irene, en Josep, en Marc i l’Elsa. Per la seva part, en Guillem ha aconseguit unes taules i en Gerard i l’Ivan han perdut les seves partides.

L’última ronda del dia (setena), s’ha notat el cansament acumulat. En Dani, després d’una posició molt avantatjosa ha acabat deixant-se una torre que l’ha fet perdre tota opció el podi. L’Àlex per la seva part, s’ha anotat el seu sisè punt consecutiu i es perfila a lluitar per les primeres places del podi. També han guanyat en Màxim, en Marc, en Guillem i en Josep Maria (que disputava en primer en contra català després de 7 rondes de torneig contra l’Elsa). La resta de catalans, Ariadna, germans Planella, i en Gerard no han pogut superar els seus rivals.

Després d’aquesta dura ronda, els jugadors han descansat i recuperat forces i ànims per afrontar la recta final del campionat.