Campionat d’Espanya d’edats Sub-12 primeres sensacions

Després del gran campionat dels nostres sub-10 als que tornem a felicitar, avui arrenca el Campionat sub-12. Aquest any 2020 que serà recordat com un any diferent per tot el que hem viscut i uns darrers mesos d’una nova realitat, tenim a 14 jugadors i jugadores amb la mateixa il·lusió que els darrers anys per competir al Campionat d’Espanya a Salobreña, això si, un any més grans que en aquestes edats suposa ser més independents, amb més caràcter i sobretot, més tecnològics. 

 

Expedició sub-12 a Salobreña.

Durant el primer dia anem arribant esglaonadament, i un cop passat el control del metge que suposa la primera cua de les moltes que vindran, anem buscant a la resta de famílies per comentar com estan i quins aspectes i mesures haurem de prendre per aplicar el protocol. Així a la reunió de famílies es fa un repàs del protocol, explicant tot el que es POT fer i el que NO es POT fer. Els nens reben la seva samarreta, foto amb mascaretes i foto de família nombrosa i ja ho tenim tot llest per esperar aparellaments i tot i el cansament molts pensant en les preparacions. De seguida els nens han trobat els seus companys i pràcticament no els hem vist durant la tarda, amb ganes de piscina, xerrar, jugar i gaudir.

 

Expedició catalana sub-12 amb acompanyants.

Els nostres jugadors són el Daniel Salinas, Nicolás Aleksanyan, Pol Ortiz, Albert Fernández, Eric Iborra, Adahara Carrasco, Julia Pinyol, Raul Marcos, David Teply, Guifre Ferre, Laura Toquero, Ariadna Carrasco, Daniel Martos i Oriol Pelegrín, en total 14 i pels que els agradi les estadístiques 4 són de primer any i 10 són de segon any, 10 jugadors i 4 jugadores. La gran majoria faran preparacions online i, per tant, serà molt important la planificació dels horaris. En total 82 jugadors a la competició, això vol dir que tenim un 17 % de representació catalana.

Poc més d’aquest primer dia esgotador, només la foto de l’hotel, dels jugadors i de les famílies. Arranquem amb ganes d’escacs, de veure molt bones partides i que els nostres jugadors tornin a recuperar les sensacions de tenir davant al seu rival, encara que sigui amb mascareta i sense poder tenir la mobilitat desitjada. Molta sort a tots!!

 

Resultats Ronda 1

Retransmissió sub-12

Fotografies sub-12