Ahir va tenir lloc la setena i darrera ronda del Campionat de Catalunya per equips online. Tot i que el torneig s’ha disputat en tres caps de setmana, la intensitat del mateix ha estat alta, sobretot perquè al jugar-se per Sistema Scheveningen, s’han jugat 4 partides per ronda, amb el que els participants han disputat un total de 28 partides cadascun d’ells.  

L’equip de Mollet B tenia una lleugera avantatge de 3 punts abans de començar aquesta darrera ronda, no era fàcil mantenir-la, ja que 16 punts en joc en una ronda donen per moltes sorpreses. Però el Mollet B va saber aguantar la pressió guanyant el seu matx contra el Banyoles B per un molt bo 10 a 6, amb el que les esperances de la resta de rival quedaven en només això. Per tant, felicitar als jugadors de l’equip Mollet B, format per Cristhian Camilo Ríos, Cristian Fernández, Erwan Lever i Michael Lambert, pel seu bon torneig i per la seva victòria.

Els 4 integrants de l'equip campió, començant per l'esquerra superior: Cristian Rios, Cristian Fernández, Erwan Elver i Michael Lambert.

En segona posició va acabar el Barcelona A a 6,5 punts del Mollet. El més curiós del cas és que en el seu enfrontament directe, que es va produir en la tercera ronda, va guanyar el Barcelona, però desprès van puntuar menys que el finalment guanyador. Felicitar també al Gerard Ayats, l’Adrián Jiménez, l’Ivan Cano i al Joan Marc Turon. En tercera posició, l’equip del Banyoles B, a 7 punts del guanyador. Van tenir opcions fins al darrer dia, però el matx decisiu contra el Mollet B, que van perdre, va dictaminar al que seria finalment guanyador. Felicitar també als seus integrants, el Marc Balagué, l’Alejo Ismael Giménez, el Jordi Balagué i el Jaume Ruiz.

Pel que respecte a la classificació del tram de 2000, el guanyador va ser l’equip de Sant Cugat B, seguit pel Cerdanyola del Vallès i el Montornès B.

Al tenir aquest torneig un format nou, vam haver de superar una sèrie de traves, tecnològiques i arbitrals, que ens van dificultar el normal desenvolupament del mateix. La utilització de la plataforma Chess24, nova per alguns esportistes, igual que el programa de videoconferències Zoom, així com el control anti-cheating per part de Chess24, va generar situacions noves que vam haver de superar tant bé com vam poder.

Volem felicitar a tots els participants en general per la seva comprensió i per les majoritàries mostres de suport i agraïment vers el torneig. Confiem en poder organitzar alguna competició més online en un futur proper i millorar tot lo millorable, perquè nosaltres també hem après força d’aquesta nova experiència.

Classificació final