La Federació Catalana d’Escacs aconsegueix recaptar més de 1800 euros per col.laborar amb la campanya #JoEmCorono i ajudar a la investigació científica per lluitar contra la COVID-19.

 

El dissabte 25 d’abril es va jugar el Torneig d’Escacs Solidari #JoEmCorono per recaptar fons i ajudar a la campanya liderada per l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundació Lluita contra la Sida i l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa.

 

Més de 120 persones van participar aconseguint recaptar gairebé 1600€. A més, molts familiars, amic i coneguts van fer donació a través de la nostra campanya però no van jugar aconseguint en total més 1800 euros per ajudar als científics i professionals que estan intentant trobar una solució per frenar la COVID-19.

Al torneig han jugat persones no només de Catalunya, també d’arreu d’Espanya i d’altres països com Regne Unit, Austràlia, Índia o Irlanda. També destacar la gran participació de dones que van jugar el torneig. Cada cop sou més! Gràcies!

 

 

Informar-vos que, tot i que el torneig ha finalitzat, podeu continuar fent arribar les vostres donacions a través de www.yomecorono.com/ca/ i adjuntar la vostra foto al formulari del web de la Federació Catalana d’Escacs.

A les nostres xarxes socials prodreu veure les fotografies d'alguns dels participants del Torneig d'Escacs Solidari, especialment a l'àlbum de Facebook on hem fet un recull de totes les que ens han arribat. Cal destacar que a més d'algunes cares conegudes dels escacs catalans i espanyols, moltes dones ens han fet arribar una fotografia amb el lema de la campanya i el torneig: #JoEmCorono 

 

 

A tots i totes els que heu participat d’una manera o altra, MOLTES GRÀCIES!

 

Comissió Escacs i Dona
Federació Catalana d'Escacs

 

TORNEO SOLIDARIO DE AJEDREZ #YOMECORONO


La Federación Catalana de Ajedrez consigue recaudar más de 1800 euros para colaborar con la campaña #YoMeCorono y ayudar a la investigación científica para luchar contra la COVID-19.

El sábado 25 de abril se jugó el Torneo de Ajedrez Solidario #YoMeCorono con el fin de recaudar fondos para ayudar a la campaña liderada por el Hospital Universitario Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundación Lluita contra el Sida y el Instituto de Investigación del Sida IrsiCaixa.


Más de 120 personas jugaron el torneo, recaudando casi 1600 euros. Si añadimos las donaciones de familiares, amigos y conocidos que han colaborado sin jugar el torneo las donaciones suman más de 1800 euros, que van directamente destinados a ayudar a los científicos y profesionales que están intentando encontrar una solución para frenar la COVID-19.


El torneo ha reunido a personas no sólo de Cataluña sino de otros lugares de España y países como Reino Unido, Australia, India o Irlanda. También destacar la gran participación de jugadoras de ajedrez que nos demuestra que cada vez son más. Bravo por vosotras!


Informaros que, aunque el torneo haya finalizado, podéis continuar haciendo vuestras donaciones en https://www.yomecorono.com/ y adjuntar vuestra foto en el formulario de la web de la Federación Catalana de Ajedrez https://cutt.ly/LyazNHm


Si queréis ver las fotografías de algunos de los participantes del Torneo Solidario de Ajedrez #YoMeCorono podéis entrar en nuestras redes sociales.

Twitter: @Escacs_cat
Instagram: @Escacs_cat
Facebook: https://cutt.ly/YyazMFd
Web: http://escacs.cat/

A todos y todas los que habéis participado de una manera u otra, MUCHAS GRACIAS!