La segona ronda es va disputar el diumenge 19 d’abril a les 16:00 hores. El esportistes n’han tingut prou amb un dia per entendre la dinàmica del que suposa jugar un torneig online. Tot i que encara hi van haver casos en que els hi costava trobar el rival per jugar, es pot dir que en el 99% de les partides no hi va haver cap problema destacable.

La convivència dintre de la reunió de Zoom, si és que es pot dir així, va ser millor perquè els comentaris i dubtes dels esportistes es van fer mitjançant el xat de l’aplicació, amb el que el silenci necessari per tal de jugar es va garantir. La plataforma de Chess24 va funcionar bé, tot i que, per problemes amb els seus servidors, no van acabar d’arreglar la possibilitat de seguir les partides dels esportistes. Ens van assegurar que per dissabte vinent, per la tercera ronda, el seguiment podria ser total.

La feina dels delegats va ser també molt important, perquè l’entrega d’actes va fer possible que els resultats fossin més fiables i es reduïssin els errors.

Entrant en el que van ser els resultats d’aquesta ronda, dir que el Calaf, primera sorpresa del torneig, va aguantar molt bé i es referma en el liderat, aquesta vegada ja en solitari, amb 27 punts del 32 disputats fins ara. Això sí, hi ha molts equips a pocs punts, entre ells el Peona i Peó A i el B, demostrant que han confeccionat dos equips molt compactes i competitius, i el Banyoles B. De moment, el torneig encara començant, però l’emoció està garantida.

 Partides de les taules 1 a la 8