CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dimarts i dijous laborables de 10 a 14 hores fins tornar a la nova normalitat durant els mesoss de juliol i agost.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

El Govern autoritza un conveni entre el Consell Català de l'Esport i l'Institut Català de Finances per al finançament de les necessitats de liquiditat de les entitats esportives derivades de la Covid19 


La línia específica de préstecs compta amb una dotació de 10 milions d’euros i permetrà sol·licitar préstecs d’entre 20.000 i 300.000 euros

El Govern ha autoritzat avui la signatura del conveni de col·laboració entre el Consell Català de l’Esport (CCE) i l’Institut Català de Finances (ICF) que ha de permetre la posada en marxa de la línia específica de préstecs per cobrir les necessitats de liquiditat de les entitats esportives afectades per l’emergència de la COVID-19.La línia de finançament que posteriorment es posarà a disposició del teixit esportiu, coneguda com “ICF Esports Liquiditat”, compta amb una dotació de 10 milions d’euros i permetrà sol·licitar préstecs d’entre 20.000 euros i 300.000 euros. El període de retorn serà de màxim 5 anys amb 1 any de carència inclòs.

Els crèdits estan destinats a les entitats esportives inscrites al Registre d’Entitats Esportives del CCE, afectades per la situació derivada del COVID-19, amb seu social o seu operativa a Catalunya.

Vinculat a aquest conveni, el Govern també ha autoritzat al Consell Català de l’Esport a realitzar una despesa pluriennal (2021-2023) amb l’objectiu de constituir el fons de garantia a favor de l’Institut Català de Finances que doni cobertura a la línia de préstecs continguda a l’acord.

Les entitats que vulguin optar a la línia de finançament “ICF Esports Liquiditat” es poden posar en contacte amb les Representacions Territorials de l’Esport de la Generalitat de Catalunya per tal de rebre informació al voltant dels requisits necessaris i la forma de realitzar la tramitació dels préstecs.


12 de maig de 2020

Gabinet de Premsa Departament de la Presidència amayol@gencat.cat Tel. 934804900

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr